Draag een vriend aan en

Ontvang een beloning van € 700

Bij Maintec geloven we in het delen van kansen en het stimuleren van samenwerking. Daarom hebben we een speciaal incentiveprogramma ontwikkeld. Ken jij iemand die geïnteresseerd is in een technisch vak of al bezig is met een technische opleiding? Breng diegene dan bij ons en geniet zelf van mooie voordelen!

Als je een vriend(in), collega of kennis naar Maintec verwijst en die persoon komt bij ons werken, staat er een beloning voor jou klaar. Je verdient niet alleen waardering voor het delen van deze geweldige kans, maar ook een welverdiende incentive. Bij Maintec weten we namelijk hoe waardevol jouw bijdrage is!

Scroll verder

Werk jij voor Maintec?

Bring a Friend campagne is alleen beschikbaar voor vakspecialisten die in dienst zijn bij Maintec.
 

De medewerker gaat aan de slag en jij krijgt je vergoeding

Als we een passende opdracht vinden, gaat de medewerker aan de slag en dan heeft de aanbrenger recht op bovengenoemde vergoeding.

Werkt de aanbrenger voor Maintec, dan kunnen we de vergoeding netto uitbetalen. De vergoeding bedraagt dan:

  • €350 netto, zodra de aangebrachte medewerker minimaal 520 uur (ongeveer drie maanden) voor Maintec heeft gewerkt;
  • Na nogmaals 520 gewerkte uren bedraagt de vergoeding nogmaals € 350 netto;

Werkt de aanbrenger niet meer via Maintec, dan betalen we de vergoeding bruto uit. Let op: er moet dan loonheffing worden afdragen over de uitbetaling.

Ken jij een vakspecialist in jouw kennissenkring?

Het is heel simpel: als jij iemand kent met vaktechnische vaardigheden of een mogelijke BBL-leerling techniek die nog niet bij ons is ingeschreven, moedig die persoon dan aan om zich aan te melden door te mailen naar de dichtstbijzijnde vestiging. Je kunt de contactpagina op onze website raadplegen voor de juiste contactgegevens.

In de e-mail vermeld je alstublieft de contactgegevens van de betreffende persoon, zodat wij direct contact met hem of haar kunnen opnemen.

Bij Maintec staan we altijd open voor nieuwe talenten en leerlingen in de technische sector. Samen kunnen we groeien en kansen creëren. Dus aarzel niet om jouw connecties in te schakelen en ons te helpen ons netwerk verder uit te breiden. Samen kunnen we meer bereiken!

Meld jouw kennis aan en laat ons in contact komen met deze persoon. We kijken ernaar uit om nieuwe talenten te verwelkomen bij Maintec!

Dit zijn de spelregels

Meer weten over de spelregels van de campagne Bring a Friend bij Maintec?