Gespecialiseerde opleidingen en cursussen

Bij Maintec Vakschool bieden we gespecialiseerde opleidingen en cursussen aan die aspirant-fietsenmakers, autoschadeherstellers en professionals in vergelijkbare technische vakgebieden de nodige vaardigheden bijbrengen om hun carrière aspiraties te realiseren. Ons programma is ontworpen om studenten in enkele weken door een combinatie van leren en werken klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Scroll verder

De techforce van morgen

Samenwerking voor succes

Wij begrijpen dat studenten graag direct aan de slag willen gaan. Daarom hanteren we bij Maintec Vakschool een onderwijsfilosofie die de balans zoekt tussen noodzakelijke theorie en zo veel mogelijk praktijkervaring. Onze opleidingen worden verzorgd in kleine klasgroepen onder begeleiding van ervaren vakleermeesters. 

Waarom een opleiding aan de Maintec vakschool?

  • Praktijk gericht een opleiding volgen in de auto- en fietstechniek.
  • Technische werkervaring is niet nodig.
  • Persoonlijke begeleiding van een vakkundig leermeester.
  • Snel leren in een kleine (gemotiveerde) groep.
  • Start aan de opleiding, dan verzorgen wij ook direct een baan!

Onze vestigingen

Maintec Praktijkschool Kantoor

Maintec Praktijkschool Uden

Maintec Praktijkschool Zeist

Onderdeel van Maintec

De Maintec Vakschool is onderdeel van Maintec: met de drie concepten weet Maintec zich te onderscheiden in de technische uitzendbranche. Voor opdrachtgevers hebben we vakspecialisten met jarenlange ervaring, talentvolle mensen aan het begin van hun loopbaan en internationaal personeel om te ondersteunen in tijdelijke projecten.

Wij opereren in verschillende vakgebieden. Als het maar om techniek draait. Specialisten met de juiste vaardigheden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Maintec weet echter met een jarenlang netwerk het beste technische personeel te binden en te boeien. Wij zijn trots op onze manier van denken en doen. Zowel onze technische opdrachtgevers, klanten en collega's staan bij ons centraal.

Studie op maat?

Maintec verzorgt ook trajecten op maat voor professionals in de automotive en fietstechniek. Wil je bijvoorbeeld als werkgever je werknemers laten bijscholen op een specifiek onderwerp? Neem contact met ons op, we maken het mogelijk.

Tabitha Fennema

Neem contact op met

Tabitha Fennema

Recruiter

tabitha.fennema@maintec.nl