Ontmoet onze Future Techforce

Werkgevers in de techniek: Op zoek naar personeel?

Technische werkgevers, op zoek naar nieuwe talenten, tijdelijke experts of vaste teamversterking? Maintec bouwt dagelijks aan onze Future Techforce om jouw bedrijf te helpen excelleren, innoveren en groeien. Met een landelijke dekking, internationaal sterke positie en uitgebreid netwerk van talenten, vinden wij de perfecte match voor jouw organisatie.

Scroll verder

Investeert jouw bedrijf in jong talent?

Start vroeg met het binden van vakmensen

Voor werkgevers in de techniek is het een uitdaging om gekwalificeerd personeel te vinden. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en er zijn meer uitdagingen dan ooit tevoren. Bind jong talent daarom vroegtijdig aan je organisatie! Laat Maintec deze talenten begeleiden, bijvoorbeeld tijdens hun BBL-opleiding, zodat ze kunnen groeien en ontwikkelen. Door te investeren in jong talent, bouw je een veerkrachtig en loyaal team dat kan leiden en innoveren.

Leonie Daling

Neem contact op met

Leonie Daling

Accountmanager

leonie.daling@maintec.nl

Maintec opereert in deze vakgebieden:

Vanwege ons brede netwerk én onze landelijke dekking scouten we talent uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Onze professionals zijn werkzaam in de volgende vakgebieden:

Elektrotechniek

Duurzame expertise nodig? We helpen bij het vinden van elektrotechnische professionals voor eenvoudige én complexe oplossingen.

Werktuigbouwkunde

Ervaren technici zijn schaars. Onze professionals dragen altijd bij aan efficiënte machines en innovatieve productieprocessen.

Metaalbewerking

Dringend op zoek naar constructiewerkers, lassers of verspaningstechnici? Wij zoeken, vinden en begeleiden professionals zodat zij met een goed gevoel voor je aan de slag kunnen.

Automotive

Via ons vind je de beste auto monteurs en technici. Werken jullie met elektrische auto's of aan slimme systemen voor de automotive industrie? Wij vinden je vakman.

Installatietechniek

Behoefte aan meer vakmensen? Onze professionals creëren slimme en duurzame systemen voor verwarming, koeling en energie. 

Machinebouw

Op zoek naar ervaren technici voor jouw productielijn of onderhoudswerkzaamheden? Maintec vindt de klasbak die jij nodig hebt om alles gesmeerd te laten verlopen.

Fietstechniek

Zoek je fietstechnici? Maintec bied je professionals aan met praktisch inzicht én oog voor detail. Van werkplaatsbeheerders tot aan fietsenmakers en -monteurs.

Laten we samen bouwen aan de toekomst

En opereren als een geoliede machine, wel zo prettig.

Dat is uiteindelijk waar het om draait. Door onze persoonlijke begeleiding merken we dat onze professionals doorgaans plezier hebben in het werk en functioneren als een solide teamspeler. Door onze focus op deze ontwikkeling, in het belang van onze Future Techforce, merk je als opdrachtgever vanzelf wat de meerwaarde is van de Maintec professional. Plan een persoonlijk gesprek in of kom langs voor een bak koffie.

Maintec maakt alles in orde

Om met plezier je werk te kunnen doen is het belangrijk dat zaken gewoon goed geregeld zijn. Maintec zorgt ervoor dat professionals met een lach op de werkvloer staan. Een gemotiveerd mens telt immers voor twee!

Registraties

Maintec gaat secuur om met registraties. We zijn VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoen aan alle eisen van NEN-4400. Alle wettelijke, administratieve en veiligheidszaken zijn bij ons goed geregeld. Ook kun je bij ons via een G-rekening betalen, zodat jij geen risico loopt op inlenersaansprakelijkheid.

Loon

Bij Maintec vinden we dat vakmanschap beloond mag worden. Onze professionals krijgen dezelfde beloning als jouw eigen team. We schalen elke medewerker altijd in volgens jullie cao of de regelingen die binnen jouw bedrijf gelden. Wel zo eerlijk, toch?

Persoonlijke begeleiding

Bij Maintec staan we klaar voor de professional. We denken met ze mee, luisteren naar hun wensen en maken duidelijke afspraken. Als bemiddelaar gaan we een flinke stap verder om de perfecte professional te vinden. Samen maken we het verschil!