Uitdagingen met personeel vinden? Start dan met

Lokaal personeel via Maintec

Op zoek naar een technische baan in jouw regio? Bij Maintec bieden we een persoonlijke aanpak om de perfecte uitdaging te vinden die past bij jouw loopbaan. Met voordelen zoals een vaste baan, leaseauto, reiskostenregeling en 25 vakantiedagen per jaar, word je onderdeel van onze Future Techforce, variërend van automonteur tot E&I monteur. Spreken we je snel?

Scroll verder

Wat kan ik van Maintec verwachten?

en hoe ziet lokaal werken eruit?

We kunnen eindeloos beschrijven hoe we je het beste vooruit helpen in jouw loopbaan als technicus. Nog beter is om het zelf te zien. Maak kennis met Arjan, onze Maintec professional die werkt bij Visser BV, een lokale opdrachtgever. Hij neemt je stap-voor-stap mee in zijn werk, de samenwerking met ons en het plezier dat hij ervaart op de werkvloer:

Sluit je aan bij onze Future Techforce

Onze Future Techforce staat als geheel klaar om jou te helpen wanneer dat nodig is. Je staat dus nooit alleen. Samen met je collega’s op de werkvloer, met onze collega’s van HR of met jouw persoonlijke coach kijken we naar jouw ideale toekomst pad. Een gemotiveerd man telt immers voor twee! Sluit aan bij onze activiteiten (pizza-avonden, karten, noem maar op!), zoek elkaar op en geniet tijdens het werk. Dan sleutelen we samen aan een betere toekomst

Waarom kiezen voor regionaal werken?

Als je werkt in je eigen regio heeft dat meerdere voordelen. Dankzij de landelijke dekking en het gigantische netwerk van Maintec vinden we altijd een plek die bij je past. De voordelen op een rijtje:

  • Minder reistijd betekent dat je sneller thuis bent én iets langer kunt blijven liggen
  • Hierdoor heb je meer tijd voor hobby’s, sport of andere activiteiten
  • Je draagt je steentje bij aan de lokale community
  • We kijken naar jouw complete ontwikkeling als mens
  • Je collega’s wonen doorgaans ook in de buurt

Nog niet overtuigd?

Misschien dat Jay-Jay Boske je extra nieuwsgierig maakt

Als buitenstaander een dagje meelopen zorgt er altijd voor dat je met een frisse blik kunt oordelen. Reden genoeg om Jay-Jay Boske op pad te sturen om mee te dragen als vakspecialist Lokaal Personeel. Bekijk hieronder hoe hem dat bevallen is:

Wil je als technisch professional aan de slag?

Bel ons dan snel. Dan kunnen we samen een datum prikken om kennis te maken. Laat ons weten wat jij wil bereiken, dan kijken we samen hoe we dat voor elkaar krijgen.

Voor opdrachtgevers

die op zoek naar personeel dat ├ęcht verschil maakt

Bij Maintec vinden wij altijd kwalitatief sterk technisch personeel, of we leiden ze op. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ons personeel continu groeit en steeds meer kan. Hierdoor leveren ze beter werk, waardoor onze klanten beter worden geholpen. Dat heeft voordelen voor beide kanten. Onze technici denken mee en begrijpen de complexiteit van hun werk. We investeren in competentieniveaus, expertise en begeleiden onze professionals ook op persoonlijk vlak. Daarnaast hebben we altijd beschikbare professionals die klaar staan om aan de slag te gaan. Zullen we kennis maken?