Werk samen met Maintec en boek vooruitgang in de

Metaalbewerking

In de metaalbewerking bij Maintec ben jij de expert die ruw metaal omtovert in meesterwerken. Werk met diverse technieken zoals verspaning, lassen, buigen en assembleren van metalen. Geef vorm aan de moderne wereld met jouw skills en oog voor detail, resulterend in prachtige, functionele en veilige constructies. Maintec zorgt intussen voor alles dat jij nodig hebt om met plezier te werken!

Scroll verder

Wat doet een metaalbewerker?

en waarom is het belangrijk?

Als metaalbewerker bij Maintec word je expert in het bewerken en vormgeven van metalen. Of het nu gaat om frezen, boren en andere verspaningstechnieken of dat je met een bevestigende ja-knikbeweging je lashelm opzet . Maintec ziet in jou als metaalbewerker altijd kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met je collega’s creëer je prachtige metalen constructies die een essentiële rol spelen in onze moderne wereld. Vraag naar ons opleidingstraject of maak een afspraak om kennis te maken:

Functies in de Metaalbewerking

Lasser

Lasser

Lassen is een kunst op zich. Met verschillende lastechnieken zoals MIG/MAG-lassen of elektrisch lassen zorg jij voor sterke en duurzame metalen verbindingen! 

Constructiewerker

Constructiewerker

Klaar met constructies bouwen in Fortnite? Constructiewerkers bouwen in de fysieke wereld aan constructies als frames, trappen, hekwerken en platforms.

Plaatwerker

Plaatwerker

Hard op je plaat gaan krijgt een nieuwe betekenis. Wees trots op de metalen platen die jij knipt, buigt en vervormt om onderdelen te creëren voor carrosserieën, behuizingen en panelen.

Wat kun je verdienen in de Metaalbewerking?

Voor een metaalbewerker verschillen salarissen op basis van functie, ervaring en opleiding. Doorgaans zijn de salarissen als volgt ingedeeld: 

  • Startende metaalbewerker/lasser/plaatwerker (€1.800 - €2.300)
  • Ervaren metaalbewerker/lasser/plaatwerker (€2.300 - €3.000)
  • Leidinggevenden en specialisten (€3.000 - €4.500+)

Houd er rekening mee dat deze bedragen kunnen verschillen en dat secundaire arbeidsvoorwaarden net zo’n grote rol spelen. Bij Maintec zorgen we ervoor dat deze arbeidsvoorwaarden goed zijn geregeld. Zo vergoeden we onder andere je reiskosten en studiekosten. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat jij met veel lol je werk kunt doen!

Welke opleidingen zijn er binnen de metaalbewerking?

Maintec wijst je de weg in het vinden, doen en afronden van een opleiding. Denk daarbij aan een opleiding als MBO Metaaltechiek of MBO Werktuigbouwkunde, gericht op metaalbewerking. Met de juiste kennis en kunde weet je op den duur alles over plaatwerk, lastechnieken of wat het inhoudt om een kwaliteitscontroleur te zijn.

Waarom metaalbewerker worden bij Maintec

Bij Maintec zorgen we er allereerst voor dat jij als metaalbewerker een leuke werkomgeving krijgt. Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan jouw toekomstplannen. Voor ons ben jij een waardevolle collega met wie we samen aan de slag willen om onze Future Techforce te versterken. Deze persoonlijke aanpak en focus op de lange termijn maken Maintec tot een werkgever waar jij je thuis voelt!

Vacatures in Metaalbewerking

Vind De Perfecte Metaalbewerking Vacature

Leerling Verspaner

Groningen

Metaalbewerking

MBO

950 - 2.500

Leerling Constructietechniek

Zwolle

Metaalbewerking

MBO

950 - 2.500

Projectleider

Ritthem

Metaalbewerking

HBO

3.500 - 4.500

Vragen? Neem contact op

Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze regio-vestigingen. We beantwoorden al je vragen en bespreken samen met jou welke route het meest bij je past.

Mickel Irodikromo

Neem contact op met

Mickel Irodikromo

Vestigingsmanager

mickel.irodikromo@maintec.nl