Bij een tekort aan gekwalificeerde technici is de oplossing:

Maintec's Internationaal Personeel

Internationaal personeel bij Maintec is een mooie oplossing bij een tekort aan technische vakmensen. We verbinden vakbekwame technici uit verschillende landen aan Nederlandse bedrijven, waarbij we zorgen voor een soepele afhandeling van alle procedures en nauw contact houden met zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Scroll verder

Internationaal personeel, gefaciliteerd door Maintec

Wat zijn daar de voordelen van?

Het aannemen van internationaal personeel is een ingewikkelde klus, bijvoorbeeld voor de machinebouw, installatietechniek of assemblage. Je hebt te maken met internationale regelgeving, vergunningen, vervoer etc. Als je Maintec inschakelt worden al deze procedures uit handen genomen. Denk daarbij aan de volgende zaken:

  • Het zoeken, lokaliseren en contacten van internationale technici
  • Alle administratie omtrent internationale belastingen, lonen en visas
  • Vervoer naar Nederland + het regelen van accommodatie
  • Ondersteuning bij integratie, vraagstukken en taalbarrières
  • MBO niveau 2 en MBO niveau 3 geschoold personeel.  

Maintec: jouw one-stop-shop!

Doordat we onze Future Techforce opleiden, lokaal inzetten én internationaal werven heeft Maintec altijd een oplossing paraat voor jouw technische uitdaging. We denken met je mee op korte en lange termijn en adviseren zelfs op strategisch niveau indien daar behoefte aan is. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat onze professionals zich gezien voelen en met plezier en toewijding hun werk doen.

Bekijk hier de helden uit onze Future Techforce

Dan kun je hier kennismaken met Pedro en Victor. Deze vakspecialisten uit Portugal en Roemenië werken voor ons concept Internationaal Personeel bij opdrachtgever Hitachi. Ze delen hun ervaringen met Maintec als internationale vakmensen in Nederland. Ook Hans vertelt over de geoliede samenwerking tussen Maintec en Hitachi. Wil jij alvast meer weten? Bekijk dan hier onze internationale website.

Aneta van Herwijnen

Neem contact op met

Aneta van Herwijnen

Recruiter

aneta.van.herwijnen@maintec.nl

Uiteindelijk helpen we onze professionals vooruit

Ook op persoonlijk vlak. Onze Internationale technici kunnen met alle vragen bij ons terecht. Van ‘Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt’ tot aan ‘ Hoe gebruik ik een tankpas?’. Alles wat ze moeten weten om comfortabel in Nederland te kunnen wonen, leggen we met liefde uit. Daarnaast zorgen we ervoor dat zij zich thuis voelen in Nederland. Van een persoonlijk presentje met Pasen tot aan onze rozenactie op Vrouwendag. Het cliché is waar: Het de kleine dingen die een groot verschil maken. 

Goed geregeld door Maintec

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van NEN-4400. Kortom: alle wettelijke, administratieve en veiligheidszaken zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. Maintec biedt daarnaast de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat je het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Overweeg je internationaal personeel?

Bel ons dan snel zodat we vlot kunnen beginnen met werven. Laat ons weten welke skills of technische professionals jij zoekt en dan kunnen wij op pad om ze te lokaliseren!