Solliciteren Log in

Dienstverlening op maat

Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. Daarom werken we met 3 concepten waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan. Van vakspecialisten tot toekomstig technisch talent dat via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) of omscholing het vak leert: Maintec heeft alles in huis.

Concepten van Maintec


Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. We zijn gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan.
Bekijk de onderstaande video's en ontdek de 3 concepten van Maintec.

Leren & Werken

 

 

Leren en Werken (BBL)

Met ons "Leren en Werken" concept begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag, want techniek staat nooit stil.

Internationaal Personeel

 

 

Internationaal Personeel

Soms is de Nederlandse arbeidsmarkt niet toereikend. Dan kijken we verder dan onze eigen landsgrenzen.

Lokaal Personeel

 

 

Lokaal Werken

In ons “Lokaal Personeel” concept vinden wij de beste lokale technische vaklieden voor technische bedrijven.

De zeven vakgebieden van Maintec

Opleidingen & cursussen op maat

Maintec Vakschool


Ben jij een vakspecialist in de dop? Bij onze opleidingscentra in Zeist en Uden verzorgt Maintec vakschool opleidingen en cursussen voor: autoschadeherstellersfietsenmakers en ventilatie-installateurs. In een paar weken leren en werken stomen we je klaar om aan de slag te gaan. Korte technische opleidingen met grote resultaten. Een basis waar je je hele werkende leven op kunt bouwen.

Interesse? Bekijk de opleidingen en cursussen en kom leren en werken aan je toekomst op de Maintec Vakschool. Met onze technische opleidingen op MBO-niveau leg je de basis voor een mooie en afwisselende carrière in de technische branche.

Bekijk de opleidingen & cursussen

Expertise included.

Maintec is onderdeel van TecqGroep: een groep bedrijven die gespecialiseerd is in de bemiddeling van technisch personeel. Deze specialistische werkmaatschappijen zorgen ervoor dat technische opdrachtgevers over de juiste specialisten kunnen beschikken, passend bij ieders ambitie en carrièreniveau. TecqGroep heeft een sterke positie in de technische arbeidsmarkt en bemiddelt op elk niveau, zowel blue collar en white collar specialisten.

Met de toenemende flexibilisering wilt TecqGroep als specialist de continuïteit en zekerheid voor opdrachtgevers garanderen. Door opleiding en permanente ontwikkeling van kennis en competenties van technisch talent, houdt TecqGroep grip én zicht op technisch talent.

TecqGroep
 TecqGroep

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook binnen Maintec is maatschappelijk verantwoord ondernemen van belang. Alle organisaties binnen TecqGroep controleren het energie- en waterverbruik en nemen verschillende initiatieven om de transportemissies te verlagen.