Log in

Dienstverlening op maat

Bij Maintec snappen we dat we alleen met maatwerk het verschil kunnen maken op de technische arbeidsmarkt. Daarom werken we met 3 concepten waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in lokaal personeel, internationaal personeel en medewerkers die via werk- en leertrajecten aan de slag gaan. Van vakspecialisten tot toekomstig technisch talent dat via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) of omscholing het vak leert: Maintec heeft alles in huis.

Concepten van Maintec

 

Met ons "Leren en Werken" concept begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag, want techniek staat nooit stil.

 

Soms is de Nederlandse arbeidsmarkt niet toereikend. Dan kijken we verder dan onze eigen landsgrenzen.

 

In ons “Lokaal Personeel” concept vinden wij de beste lokale technische vaklieden voor technische bedrijven.

De zeven vakgebieden van Maintec

 Maintec specialismes Automotive en Bikeflex

Maintec specialisaties

Automotive en Bikeflex

De kans is groot dat iemand van Maintec aan jouw fiets of auto heeft gesleuteld. Wij leiden namelijk zelf auto- en fietstechnici op. Ook dat maakt Maintec bijzonder. Binnen een paar weken is iemand klaar om als schadehersteller, bandenmonteur, e-bikespecialist of fietstechnicus aan de slag te gaan. We halen het beste in iemand naar boven en laten technisch medewerkers groeien in hun vak.

Maintec Automotive Maintec Bikeflex

Expertise included.

Maintec is onderdeel van TecqGroep: een groep bedrijven die gespecialiseerd is in de bemiddeling van technisch personeel. Deze specialistische werkmaatschappijen zorgen ervoor dat technische opdrachtgevers over de juiste specialisten kunnen beschikken, passend bij ieders ambitie en carrièreniveau. TecqGroep heeft een sterke positie in de technische arbeidsmarkt en bemiddelt op elk niveau, zowel blue collar en white collar specialisten.

Met de toenemende flexibilisering wilt TecqGroep als specialist de continuïteit en zekerheid voor opdrachtgevers garanderen. Door opleiding en permanente ontwikkeling van kennis en competenties van technisch talent, houdt TecqGroep grip én zicht op technisch talent.

TecqGroep
 TecqGroep

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook binnen Maintec is maatschappelijk verantwoord ondernemen van belang. Alle organisaties binnen TecqGroep controleren het energie- en waterverbruik en nemen verschillende initiatieven om de transportemissies te verlagen.