JOIN OUR FUTURE TECHFORCE

Wij zijn Maintec

Werken bij Maintec betekent dat je een hecht onderdeel wordt van onze Future Techforce. Samen kijken we naar de beste én leukste route voor jouw talentontwikkeling. We snappen namelijk dat plezier hebben in je werk de allerbeste brandstof is om te vlammen. Met persoonlijke aandacht, toffe activiteiten en een gigantisch netwerk van kennis en kunde durven we één ding te beloven: Maintec is het warme bad dat je zoekt.

Scroll verder

SLEUTEL MET MAINTEC AAN DE TOEKOMST

en ontdek waar jouw talent van pas komt

Als werkgever is Maintec net zo goed bezig met ontwikkelen en verbeteren. Dat is hard nodig als je vandaag én in de toekomst wil voorzien in de best geschoolde en best gehumeurde technici in het werkveld. Dat doen we door vooruit te kijken, scherp te zijn op ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat ons personeel hiervan tijdig op de hoogte is.

Gewoon gezellig

Je maakt deel uit van de Maintec-familie. Wissel ervaringen uit, proost samen of inspireer elkaar.

Bezig blijven

Wij zorgen ervoor dat je niet zonder werk komt te zitten. Bevalt iets niet? Dan zoeken we samen verder.

Vervoer wordt geregeld

Als je voor werk afstanden moet afleggen betalen wij je reiskosten óf krijg je een leaseauto van ons waarmee je makkelijk van A naar B kunt.

Je staat er niet alleen voor

We stippelen samen de route uit. We luisteren daarbij altijd naar jouw wensen en behoeften.

Zekerheid & afwisseling

Je bent verzekerd van een contract en een salaris. Daarnaast zorgen we voor genoeg afwisseling en uitdaging!

Onze kijk op de markt

We houden de technische sector voortdurend in de gaten om deze te verbeteren en menselijker te maken. Dankzij ons uitgebreide (internationale) netwerk zijn we scherp op ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in de markt. We tonen eigenaarschap en bouwen bewust aan een Future Techforce die onze wereld stap voor stap beter en duurzamer maakt. We zetten graag de toon voor een bloeiende en mensgerichte technische sector. Dat doen we in de volgende vakgebieden:

Onze locaties

Met een landelijke dekking en een gigantisch netwerk kunnen we met trots zeggen dat we altijd ‘een vestiging in de buurt’ hebben. Vanuit ons hoofdkwartier in Barendrecht zetten we lijntjes uit, op onze regiovestigingen worden deze ingekopt! Kom je snel langs?

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over Maintec of zelf ervaren hoe wij omgaan met jouw vragen en behoeftes?