Realiseer je dromen in de

Elektrotechniek

In de elektrotechniek bij Maintec speel jij een onmisbare rol bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen. Je werkt met hoogspanningsinstallaties, schakelpanelen, verlichtingssystemen en domotica. Maintec wijst je de weg zodat jij rustig kan ontdekken wat bij je past. Los elektrische storingen op, voer periodiek onderhoud of zoek de verdieping op!

Scroll verder

Wat is een elektrotechnicus?

en hoe ondersteunt Maintec jou in die rol?

Als elektrotechnicus maak je elektriciteit tastbaar. Je ontwerpt, installeert en onderhoudt complexe elektrische systemen met focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Bij Maintec begrijpen we het belang van vakmanschap en praktische kennis in de elektrotechniek en bieden we een platform voor groei. Met ons netwerk en expertise staan we altijd voor je klaar. Bouw aan je toekomst in een leuke werkomgeving!

Functies in de elektrotechniek

Elektromonteur

Elektromonteur

Als elektromonteur bij jij de expert die elektriciteit tastbaar maakt. Je installeert, onderhoudt en repareert verschillende elektrische systemen.

Installateur

Installateur

Van elektrische installaties tot verwarming en koelingsystemen. Jij zorgt dat alles goed is aangesloten en probleemloos werkt zodat mensen zich comfortabel voelen in hun huis of kantoor.

E&I Technicus

E&I Technicus

Als E&I technicus in de elektrotechniek installeer, kalibreer en onderhoud je complexe elektrische en instrumentatie systemen in industriële omgevingen.

Wat ga je verdienen in de elektrotechniek?

Als elektrotechnicus verschillen de lonen op basis van je functie, ervaring en expertise. Gemiddeld genomen kun je rekening houden met de volgende bedragen:

  • Startende elektromonteur/technicus: €1.800 - €2.300
  • Ervaren elektromonteur/technicus: €2.300 - €3.000
  • Leidinggevenden en specialisten: €3.000 - €4.500+

Onthoud dat deze bedragen kunnen afwijken en dat secundaire arbeidsvoorwaarden minstens zo belangrijk zijn. Bij Maintec kun je er altijd op vertrouwen dat deze voorwaarden goed geregeld zijn. We vergoeden bijvoorbeeld je reiskosten en schoolgeld. Maar het allerbelangrijkste is dat jij lachend met je collega’s aan het werk kunt!

Welke opleidingen zijn er binnen de elektrotechniek?

Maintec helpt je op weg in het bepalen van je pad en zoekt met jou naar de opleiding die daarbij past. Word monteur in elektrotechnische systemen of creatief-technisch tekenaar. Met MBO-niveau 2 en 3 kun je jouw passie ontdekken en bouwen aan jouw ideale carrière! Met Maintec als vaste sparringpartner zodat je er nooit alleen voorstaat.

Waarom servicemonteur worden bij Maintec?

Bij Maintec bieden we jou als servicemonteur een inspirerende werkomgeving waar jij je thuis voelt. We nemen de tijd om jouw toekomstdromen te ontdekken en werken als een hecht team om samen te groeien. Met onze persoonlijke aanpak en langetermijnvisie bouwen we aan een Future Techforce die de elektrotechniek sector vernieuwt én versterkt. Sluit je aan en maak deel uit van onze enthousiaste community!

Vacatures in elektrotechniek

elektrotechnische vacatures

Leerling Service- en Onderhoudsmonteur

Tiel

Elektrotechniek

VMBO/LBO

900 - 2.500

Monteur

Arnhem

Elektrotechniek

MBO

2.450 - 3.200

Leerling Elektromonteur

Rotterdam

Elektrotechniek

MBO

1.500 - 2.300

Wil je meer weten?

Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in of kom langs in een van onze regio-vestigingen! Bespreken we dan wat we voor je kunnen betekenen.

Jeffrey Zwarts

Neem contact op met

Jeffrey Zwarts

Vestigingsmanager

jeffrey.zwarts@maintec.nl