Onze specialismen

Bij Maintec geloven we dat techniek de motor is achter vooruitgang. Daarom bieden we een scala aan specialismen om je carrière in de techniek te stimuleren. Of je nu een ervaren professional bent of net aan je reis begint, we hebben een plek voor jou in één van onze specialismen.

Scroll verder

Waarom Kiezen voor Maintec?

Het is een belangrijke vraag, en we hebben een simpel antwoord: Bij Maintec combineren we technische expertise met echte menselijke connectie. We begrijpen dat het kiezen van een baan of carrièrepad in de techniek niet alleen gaat om de functieomschrijving. Maar ook om de mensen met wie je werkt, de cultuur waarin je je bevindt en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Of je nu een jong talent bent dat net begint of een ervaren professional, Maintec heeft de middelen en het netwerk om je te koppelen aan projecten die écht bij je passen. We zijn gespecialiseerd in zeven specialismen van techniek, wat betekent dat we de ins en outs kennen van de industrieën die jou het meest interesseren.

Groepsfoto techniek bij een installatiewand

Aan de slag in

Installatietechniek

Van verwarming en koeling tot waterbehandeling, installatietechniek speelt een cruciale rol in het moderne leven. Het is een vakgebied dat een diep begrip vereist van systemen en hun impact op het welzijn van mensen.

Mannen in de machinebouw

Op weg naar succes in

Machinebouw

De industrie van de toekomst hangt af van de machines van vandaag. Of je nu geïnteresseerd bent in automatisering, robotica of procesoptimalisatie, machinebouw is een vakgebied met eindeloze mogelijkheden.

Lassen

Boek vooruitgang in de

Metaalbewerking

Metaalbewerking is de basis van veel industrieën. Van precisieonderdelen voor lucht- en ruimtevaart tot constructiestalen voor gebouwen, de mogelijkheden zijn breed en de behoefte aan gespecialiseerde vaardigheden is groot.

Automotive

Ontdek je kansen als

Automotive

Bij automotive draait alles om innovatie en techniek. Of je nu gepassioneerd bent over het repareren van auto's of het ontwikkelen van duurzame vervoersoplossingen, er is een wereld van mogelijkheden in dit vakgebied.

Man in de werkbouwkunde

Bouw aan je toekomst in de

Werkbouwkunde

Deze discipline vormt de ruggengraat van veel andere technische sectoren. Werktuigbouwkunde biedt een verscheidenheid aan loopbaantrajecten, van productontwerp tot thermodynamica en van materiaalkunde tot controlesystemen.

Man in de elektrotechniek

Realiseer je dromen in de

Elektrotechniek

In onze elektrisch aangedreven wereld zijn elektrotechnici onmisbaar. Of het nu gaat om duurzame energie, automatisering of consumentenelektronica, de mogelijkheden zijn enorm en de uitdagingen zijn spannend.

Fietsketting

Pak hogere versnelling in de

Fietstechniek

Fietsen zijn diep verankerd in onze cultuur. Of je nu een gewone fiets repareert of aan de volgende generatie e-bikes werkt, fietstechniek is een voortdurend evoluerende discipline met veel carrièremogelijkheden.

Door de ogen van je toekomstige collega's