Technische opleidingen en cursussen op maat

Gediplomeerde vakmensen zijn keihard nodig in Nederland. Wil jij werken in de techniek? Start dan nu via de Maintec Vakschool een praktijkopleiding in de auto of fietstechniek. Met onze technische bootcamps leg je de basis voor een mooie en afwisselende carrière in de technische branche.

Scroll verder

Opgeleid worden tot vakspecialist?

Doe een opleiding via Maintec

Meld je vandaag aan voor een opleiding aan de Maintec Vakschool en start binnenkort met jouw carriere in de technische branche. Meer informatie over onze praktijkopleidingen vind je hieronder.

Man controleert profiel van autobanden

Opgeleid worden tot

Autoschadehersteller

In 4 weken word jij omgeschoold tot startend Autoschadehersteller. Je leert o.a.:het (de)monteren van carrosserie onderdelen, het uitlezen van sensoren, plaatwerken en tot slot voorbewerken om de schade voor de spuiterij klaar te maken. Na de opleiding ga jij aan de slag bij een erkend schadeherstelbedrijf of merkdealer om deze vaardigheden in de praktijk verder te ontwikkelen.

Fietsenmaker

Begin je carriere als

Fietsenmaker

In 8 weken leer jij als toekomstig Fietsenmaker de fijne kneepjes van het vak. Na deze cursus ben jij klaar voor een baan als fietsenmaker. Je leert afmonteren, voert onderhoud uit en repareert fietsen. Daarnaast leer je de basis om met E-bikes te werken. Volg de opleiding fietsenmaker en start je carrière.

Voor wie zijn de technische opleidingen?

Voor jou! Werk je graag in een technisch beroep en hou je van aanpakken? Dan ben je welkom! Voordat je begint aan de opleiding heb je een kennismakingsgesprek. Is er een klik en heb jij technisch inzicht?

Dan word jij onze nieuwe collega en gaan we samen aan de slag!

Eigen personeel opleiden?

Bij Maintec Vakschool zijn we gespecialiseerd in het op maat opleiden van personeel in fietstechniek en autotechniek. We werken samen met uw organisatie om de beste opleidingsoplossingen te bieden die aansluiten bij uw behoeften. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden voor het verbeteren van de vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op om de opleidingsmogelijkheden te bespreken!

Onze vestigingen

Maintec Praktijkschool Kantoor

Maintec Praktijkschool Uden

Maintec Praktijkschool Zeist