Werken voor Maintec

Als je werkt, of wilt werken in de techniek dan kies je voor een wereld vol kansen, innovatie en ambitie. Voor professionals is er volop werk. Je kan zo aan de bak. En ben je nog startende of wil je je omscholen, dan zijn er ook volop mogelijkheden. Maar waar begin je? Moet je alles zelf regelen hierin? Durf je te veranderen of is er steeds dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je nu geen risico moet nemen in je werk? Wij zijn één en al luisterend oor en adviseren je graag in je loopbaan.

Scroll verder

Uitdagingen in je carrière?

Zoek jij de uitdaging in je werk, wil je die stap maken naar techniek, of zoek je als professional een nog betere rol voor jezelf? Sluit je aan bij Maintec. Kom bij ons in dienst. Profiteer van de beste begeleiding die je maar kunt wensen en ga vooral nog meer plezier beleven van je werk in de techniek. Wij zien kansen. In de onzekere wereld van nu staan wij vastberaden als team om jou als vakspecialist en collega meer zekerheid te geven. Wij bereiden jou voor op wat er komen gaat en geven de techniekbranche op deze manier een duw in de goede richting.

Want die wereld van techniek waarin we ons begeven, kunnen we met zijn allen beter maken. Zo krijgen de professionals wat ze verdienen en leidt dit tot een betere beschikbaarheid en inzetbaarheid van technisch talent. Wij ontwikkelen mee aan die wereld. Word ook onderdeel van Maintec. Laten we samen onze krachten bundelen. Maak die stap en ga werken bij een werkgever die verder kijkt dan vandaag. Join our Future Techforce.

Waardering naar inzet

Maintec is een collectief van gemotiveerde vakspecialisten. Wij begrijpen de wereld van techniek als geen ander. We zitten er middenin. Wij zien wat er in de markt gebeurt, kennen de gave bedrijven, weten welke ontwikkelingen er spelen en hebben een duidelijke visie over hoe je als talent het beste uit jezelf kunt halen. Zie ons niet als het zoveelste uitzendbureau of detacheerder. Wij zijn op de eerste plaats namelijk ‘werkgever’. Onze mensen zijn geen ‘kandidaten’. Ze zijn collega’s.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Maintec zorgt voor een persoonlijke aanpak. Wij zullen dan ook altijd kijken naar jouw persoonlijke wensen. Daarnaast streven wij er naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis en ervaring. 

Om die reden vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou kennis te maken. Solliciteer jij op een van onze vacatures? Dan zullen wij contact met je opnemen om vervolgens persoonlijk kennis te maken. Tijdens dat gesprek zullen we jouw wensen in kaart brengen. Hieronder vind je het verloop van ons sollicitatieproces:

Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je cv en motivatiebrief.

Online sollicitatie

Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

Ontvang een reactie

Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

Eerste kennismakingsgesprek

Assessment

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

Assessment

Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment als een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

Tweede kennismakingsgesprek

Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

Contractvoorstel!

Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Start!

Werken in de techniek

Werken in techniek blijft altijd interessant. Je bent actief in een branche waar je vakkundig en secuur moet zijn. Daarnaast moet je de veiligheidsnormen volgen die voor jouw functie als techneut gelden. Let op, je werkt niet alleen met je handen, maar ook met je hoofd. Maintec specialiseert zich in verschillende vakgebieden. Wil jij meer weten welke functies onder welke vakgebieden vallen? En wat wij voor jou als techneut kunnen betekenen? Bekijk onze vakgebieden.

Vragen? Neem contact op

Neem contact met ons op en ervaar als vakspecialist wat wij kunnen bijdragen aan jouw toekomst! Bezoek een van onze lokale vestigingen om kennis te maken.

Linda Feenstra

Neem contact op met

Linda Feenstra

Accountmanager

linda.feenstra@maintec.nl