Solliciteren Log in

Flexibele vakspecialisten met Internationaal Personeel

Internationaal Personeel

Soms is de Nederlandse arbeidsmarkt niet toereikend. Dan kijken we verder dan onze eigen landsgrenzen. In specifieke gevallen is internationaal personeel de perfecte oplossing voor opdrachtgevers. Maintec koppelt met succes technische vakmensen uit verschillende landen aan Nederlandse opdrachtgevers. Wij zorgen dat alle randzaken geregeld zijn en houden contact met zowel kandidaat als opdrachtgever. Maintec is grensverleggend op alle fronten.

Voor oplossingen vanuit het buitenland

Heb jij het filmpje van Pedro en Victor al gezien? Pedro komt uit Portugal en Victor komt uit Roemenië. Beide vakspecialisten werken voor het concept Internationaal Personeel en werken voor onze opdrachtgever Hitachi. Zij vertellen meer hoe zij het in Nederland als internationale vakspecialist beleven. Ook onze contactpersoon Hans vertelt meer over de samenwerking tussen Maintec en Hitachi. Wil jij meer weten over het concept Internationaal Personeel? Bekijk dan onze internationale website.

Bekijk de website

Ik zoek internationale vakspecialisten

In specifieke gevallen is internationaal personeel de perfecte oplossing voor opdrachtgevers. Maintec koppelt met succes technische vakmensen uit verschillende landen aan Nederlandse opdrachtgevers. Wij zorgen dat alle randzaken geregeld zijn en houden contact met zowel kandidaat als opdrachtgever. Maintec is grensverleggend op alle fronten.

  • Wij regelen de huisvesting en het vervoer van de internationale vakspecialisten
  • Zorgen voor een leuk ontvangst, goede begeleiding en integratie
  • Maken een planning en evalueren de periodes bij de opdrachtgever
Meer informatie over Internationaal Personeel

 

 

Goed geregeld

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van NEN-4400: alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En Maintec biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Vacature aanbieden

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy