Solliciteren Log in

Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager

 

Lijkt het je leuk om te werken als recruiter of accountmanager in de techniek? Dan zit je hier goed! Bij Maintec hebben we verschillende uitdagende functies openstaan en helpen we je graag het maximale uit je carrière te halen. Je komt terecht in een omgeving waar jouw mening écht telt en successen gevierd worden. Stroomt het oranje Maintec bloed door je aderen? Lees dan snel verder over werken bij Maintec en bekijk onze accountmanager en recruiter vacatures!

Wat doe je als recruiter bij Maintec?

Als recruiter bij Maintec zorg jij voor een perfecte een match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Je helpt bedrijven aan geschikt personeel, en jonge professionals aan hun droombaan: win-win dus! Je werk bestaat voor een belangrijk deel uit het selecteren van kandidaten. Dit doe je op basis van duidelijke functieprofielen en persoonlijke intakes. Daarnaast kunnen je werkzaamheden bestaan uit het beheren van sociale media, het opbouwen van relaties met sociale instanties en het coördineren van projecten. Omdat Maintec zich richt op technische sectoren, zul je met name te maken krijgen met technische bedrijven en technisch opgeleide professionals. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct op één van onze uitdagende recruiter vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Kan je bij Maintec werken als recruiter zonder ervaring?

Jazeker, je leest het goed: bij Maintec kun je ook als recruiter werken als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geloven namelijk dat je met een flinke dosis lef en trots heel ver kunt komen. Daarom zorgen we voor uitstekende begeleiding en werken we samen aan de vaardigheden en competenties die je als recruiter nodig hebt. Zo moet je goed kunnen analyseren, strategisch kunnen denken en kunnen luisteren. Daarnaast is het belangrijk de competenties van kandidaten te kunnen herkennen. Omdat Maintec zich voornamelijk richt op technische vakgebieden, is het verder mooi meegenomen als je kennis hebt van techniek, of er op z’n minst affiniteit mee hebt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van werken als recruiter zonder ervaring.

Bij Maintec werken als accountmanager

Als accountmanager bij Maintec ga je zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en onderhoud je contacten met bestaande klanten. Je ziet kansen en bent niet bang om bedrijven en mensen te benaderen. Voor deze functie heb je dus een flinke dosis lef nodig. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op onze uitdagende accountmanager vacatures. Geen ervaring? Geen probleem! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan als accountmanager zonder ervaring.

Waarom werken als recruiter of accountmanager bij Maintec?

Bij Maintec werk je als recruiter of accountmanager niet alleen keihard voor onze klanten en technische vaklieden, maar werk je ook hard aan je carrière. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen, maar kunt ook altijd terugvallen op je ervaren collega’s. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. We organiseren regelmatig activiteiten en borrels, en zorgen dat successen gevierd worden met het hele team. Alles wat we bij Maintec doen, doen we namelijk samen. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!

Onze kernwaardes

LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

Interne vacatures bij Maintec

Het vak fietsenmaker kent geen geheimen meer voor jou. Fietsen maken kun jij met je ogen dicht. Jouw volgende stap is om leerlingen op onze vakschool in kleine groepen alle basis skills van het vak fietsenmaker en e-bike te leren. Als leermeester fietsenmaker ga je met ons team de opleiding helpen innoveren…

 Zeist

 Intern

 MBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Hey Online Marketeer! Passie voor digitale strategieën en creatieve toepassingen voor websites? Bij Tecqgroep krijg jij genoeg uitdaging, je mag jij jouw skills namelijk inzetten voor meerdere websites. Je gaat goed verdienen en krijgt de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Wil jij 120.000 bezoekers…

 Barendrecht

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wil jij bouwen aan een mooie club van jong technisch talent? Samen met mij, Chinouk, gaan we in de regio van Amsterdam door het vuur voor onze Maintec BBL-leerlingen en zoeken wij naar de perfectie leer- en werkplek. Je bent een Peoplemanager die op competentieniveau leerlingen coacht, grenzen stelt,…

 Amsterdam

 Intern

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wil jij als directiesecretaresse / officemanager een sleutelrol spelen binnen TecqGroep en bijdragen aan de organisatie van ons groeiende bedrijf? Ben jij de persoon die ons gaat helpen om vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht onze facilitaire zaken, agenda's en evenementen efficiënt te organiseren?…

 Barendrecht

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wil jij in de arbeidsbemiddeling het verschil maken voor technisch talent? Dan is de rol van Accountmanager op onze Vakschool in Zeist jouw op het lijf geschreven. Ga met ons in gesprek en solliciteer daarom snel!

 Zeist

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Jij maakt hét verschil voor vakspecialisten en opdrachtgevers in de techniek! Je bent onderdeel van een organisatie waar #lef #trots #groei en #funtowork de kernwaarden zijn. Met jouw passie voor techniek bouw jij samen met ons je eigen future workforce in de regio Arnhem en omstreken!

 Arnhem

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Zorg jij dat onze buitenlandse technisch specialisten klaar zijn voor hun nieuwe baan in Nederland? Lijkt het jou leuk om hen wegwijs te maken bij Maintec en in Nederland, hen te ondersteunen bij praktische zaken en ervoor te zorgen dat zij zich, kortom, welkom voelen? En zorg je daarbij dat ook op de…

 Eindhoven

 Intern

 MBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Géén dag is het zelfde! Vacatures, kandidaten en diverse opdrachtgevers, als jij je wilt ontwikkelen ben je hier aan het goede adres! Per september 2023 hebben wij ruimte voor een topper!

 Groningen

 Intern

 HBO

 Student

 Student

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

1. Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je CV en motivatiebrief.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

4. Assessment

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

5. Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

6. Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

7. Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Voor mij is werken bij Maintec iets waar ik trots op ben. Binnen Maintec ervaar ik de ruimte om te mogen groeien, ontwikkelen & creatief te zijn. Er wordt binnen de gehele organisatie continue gekeken naar alle kansen en mogelijkheden. Jouw meningen en ideeën zijn hier van waarde en iedere collega ontvangt je dan ook met open armen. Door samen te werken met de verschillende concepten die Maintec aanbiedt, kan ik een verschil maken en maatwerk leveren voor zowel onze relaties als onze kandidaten. Het maakt ons uniek dat we dit allemaal in huis hebben!

Roxanne Veurman - Accountmanager

Vragen? Contact

Contact

Vragen?

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Neem dan contact op met HR.

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

 Maintec succes vieren we samen wintersport collega's Maintec

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Met jouw passie voor techniek weet jij als recruiter de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of jij toont elke dag als accountmanager #lef door de beste deals met klanten te sluiten. Wacht niet en maak deel uit van de Maintec-familie. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!