Log in

Werken bij Maintec

Start je carrière bij Maintec

Samen werken we elke dag keihard om vaklieden te helpen aan hun droombaan in de techniek. Wij weten het gewoon niet anders! Want wij zijn „ondernemers in dienst“ bij Maintec. Communiceren doen we vooraf en transparant. Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten. Daar zijn we #trots op. En daarom vinden wij het heel gewoon om het onbekende te verkennen. Want zonder #lef ademt een Maintec-er niet! 

Meer weten over wie Maintec is? Bekijk dan onderstaande video en verdiep je in de Maintec waardes.

Ben jij in je element aan het roer van een dynamisch en jong team? Wil jij een verschil maken door niet eerder begane paden te bewandelen en kansen te benutten in de Zuid-Hollandse en Zeeuwse markt? Weet jij jouw kennis in de technische markt door te vertalen naar groei? Wacht dan niet langer en grijp…

 Vlissingen

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wil jij echt het verschil gaan maken? Wil jij werken bij- en onderdeel zijn van een organisatie waar #Trots#Lef #Groei#Funtowork de kernwaarden zijn? Heb jij een passie voor techniek en wil je mensen helpen aan een nieuwe toekomst? Dan is dit jouw uitdaging!

 Vlissingen

 Commercieel/Sales

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork.  Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land..

 Vlissingen

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wil jij echt het verschil gaan maken? Wil jij werken bij- en onderdeel zijn van een organisatie waar #lef #trots #groei #funtowork de kernwaarden zijn? Heb jij een passie voor techniek en wil je mensen helpen aan een nieuwe baan? Lees dan verder en solliciteer!

 Groningen

 Commercieel/Sales

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Het onderhoud en optimaliseren van onze applicaties, daar mogen we jou voor wakker maken! Jij als Applicatiebeheerder hebt een duidelijke visie over het inzetten van onze applicaties voor in de flexbranche. Kom jij impact uitoefenen bij TecqGroep?

 Barendrecht

 Diverse

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Ben jij toe aan een vervolgstap als financieel leidinggevende bij een mooie organisatie in de personeelsbemiddeling in regio Rotterdam? Ben je een inhoudelijke gesprekspartner voor het management? Ga jij de uitdaging aan om op binnen onze groep van organisaties verantwoordelijk te zijn voor het inrichten…

 Barendrecht

 Administratief

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als Accountmanager Leren & Werken in Arnhem straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en opdrachtgever, vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer- werkplek, . Wil jij in de lead zijn naar…

 Arnhem

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork.  Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land.

 Rotterdam

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Als Recruitment Marketeer in regio Rotterdam adviseer je de vestigingen over SEO waardige vacatureteksten, bestel je de leukste marketing gadgets want zo trek je de aandacht van vakspecialisten en klanten. Daarnaast gebruik jij je creativiteit om de contentkalender invulling te geven. Ideeën? Brand los,…

 Rotterdam

 Commercieel/Sales

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

1. Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je CV en motivatiebrief.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

4. Sollicitatiegesprek

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

5. Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

6. Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

7. Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Maintec is voor mij meer dan alleen een werkgever. Het is een bedrijf dat mij vertrouwt en de middelen geeft om mijn eigen pad te bewandelen. Iets waar ik enorm trots op ben. Er wordt continu gewerkt aan groei en ontwikkeling van zowel het bedrijf zelf als hun personeel. We zitten nooit stil, heerlijk!

Rens Niehe - Recruiter

Questions?

Contact
Contact
Vragen?

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Neem dan contact op met HR.

Onze kernwaardes

LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

 Maintec succes vieren we samen wintersport collega's Maintec
 Maintec technisch accountmanager
Werken bij Maintec is veel meer dan een nieuwe baan en een nieuwe collega. Je komt binnen in een klein en warm bedrijf, waar jouw mening écht telt. Hier hoef je niet bang te zijn dat jouw feedback niet gewenst is, hier vragen ze juist om input. Zodat het werk niet in automatisme gedaan wordt. Je wordt gezien en jouw sterke punten worden zeker benut. Bij Maintec heb ik het vertrouwen dat er wordt meegedacht in mijn dromen en ambities. Dit maakt Maintec, voor mij, een unieke werkgever.

Mikki Boulonois - Projectmanager

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Met jouw passie voor techniek weet jij als recruiter de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of jij toont elke dag als accountmanager #lef door de beste deals met klanten te sluiten. Wacht niet en maak deel uit van de Maintec-familie. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!