Log in

Werken bij Maintec

Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager

Lijkt het je leuk om te werken als recruiter of accountmanager in de techniek? Dan zit je hier goed! Bij Maintec hebben we verschillende uitdagende functies openstaan en helpen we je graag het maximale uit je carrière te halen. Je komt terecht in een omgeving waar jouw mening écht telt en successen gevierd worden. Stroomt het oranje Maintec bloed door je aderen? Lees dan snel verder over werken bij Maintec en bekijk onze accountmanager en recruiter vacatures!

Wat doe je als recruiter bij Maintec?

Als recruiter bij Maintec zorg jij voor een perfecte een match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Je helpt bedrijven aan geschikt personeel, en jonge professionals aan hun droombaan: win-win dus! Je werk bestaat voor een belangrijk deel uit het selecteren van kandidaten. Dit doe je op basis van duidelijke functieprofielen en persoonlijke intakes. Daarnaast kunnen je werkzaamheden bestaan uit het beheren van sociale media, het opbouwen van relaties met sociale instanties en het coördineren van projecten. Omdat Maintec zich richt op technische sectoren, zul je met name te maken krijgen met technische bedrijven en technisch opgeleide professionals. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct op één van onze uitdagende recruiter vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Kan je bij Maintec werken als recruiter zonder ervaring?

Jazeker, je leest het goed: bij Maintec kun je ook als recruiter werken als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geloven namelijk dat je met een flinke dosis lef en trots heel ver kunt komen. Daarom zorgen we voor uitstekende begeleiding en werken we samen aan de vaardigheden en competenties die je als recruiter nodig hebt. Zo moet je goed kunnen analyseren, strategisch kunnen denken en kunnen luisteren. Daarnaast is het belangrijk de competenties van kandidaten te kunnen herkennen. Omdat Maintec zich voornamelijk richt op technische vakgebieden, is het verder mooi meegenomen als je kennis hebt van techniek, of er op z’n minst affiniteit mee hebt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van werken als recruiter zonder ervaring.

Bij Maintec werken als accountmanager

Als accountmanager bij Maintec ga je zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en onderhoud je contacten met bestaande klanten. Je ziet kansen en bent niet bang om bedrijven en mensen te benaderen. Voor deze functie heb je dus een flinke dosis lef nodig. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op onze uitdagende accountmanager vacatures. Geen ervaring? Geen probleem! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan als accountmanager zonder ervaring.

Waarom werken als recruiter of accountmanager bij Maintec?

Bij Maintec werk je als recruiter of accountmanager niet alleen keihard voor onze klanten en technische vaklieden, maar werk je ook hard aan je carrière. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen, maar kunt ook altijd terugvallen op je ervaren collega’s. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. We organiseren regelmatig activiteiten en borrels, en zorgen dat successen gevierd worden met het hele team. Alles wat we bij Maintec doen, doen we namelijk samen. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!

Onze kernwaardes

LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

Maintec vacatures

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als Junior Accountmanager Leren & Werken straal jij, vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer- werkplek, uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en opdrachtgever. Jij bent in de lead naar de klant…

 Heerenveen

 Diverse

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Géén dag is het zelfde! Vacatures, kandidaten en diverse opdrachtgevers, als jij je wilt ontwikkelen ben je hier aan het goede adres! Per september hebben wij ruimte voor een topper!

 Groningen

 Diverse

 MBO

 Student

 Student

Ben jij de ervaren fietsenmaker die op zoek is naar een mooie uitdaging? Maintec Bikeflex is op zoek naar een leermeester voor onze Bootcamps!

 Zeist

 Fietstechniek

 MBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Jij maakt echt het verschil voor vakspecialisten en opdrachtgevers in de techniek! Je bent onderdeel van een organisatie waar #lef #trots #groei #funtowork de kernwaarden zijn. Met jouw passie voor techniek bouw jij samen met ons je eigen future workforce in de regio Arnhem en omstreken!

 Arnhem

 Diverse

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als Accountmanager Leren & Werken in Arnhem straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en opdrachtgever, vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer- werkplek, . Wil jij in de lead zijn naar…

 Arnhem

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

In de rol als recruiter heb jij naast een commercieel belang ook een sociaal belang. Jij zorgt er mede voor dat kandidaten van hun hobby hun beroep maken. Dit doe je in samenwerking met ons eigen opleidingsinstituut en diverse sociale partners.

 Zeist

 Diverse

 HBO

 Starter (< 1 jaar ervaring)

 Starter (< 1 jaar ervaring)

Wil jij echt het verschil gaan maken? Wil jij werken bij- en onderdeel zijn van een organisatie waar #lef #trots #groei #funtowork de kernwaarden zijn? Heb jij een passie voor techniek en wil je mensen helpen aan een nieuwe baan? Lees dan verder en solliciteer!

 Groningen

 Diverse

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork. Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land..

 Vlissingen

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Het onderhoud en optimaliseren van onze applicaties, daar mogen we jou voor wakker maken! Jij als Applicatiebeheerder hebt een duidelijke visie over het inzetten van onze applicaties voor in de flexbranche. Kom jij impact uitoefenen bij TecqGroep?

 Barendrecht

 Diverse

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork. Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land.

 Rotterdam

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

1. Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je CV en motivatiebrief.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

4. Sollicitatiegesprek

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

5. Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

6. Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

7. Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Voor mij is werken bij Maintec iets waar ik trots op ben. Binnen Maintec ervaar ik de ruimte om te mogen groeien, ontwikkelen & creatief te zijn. Er wordt binnen de gehele organisatie continue gekeken naar alle kansen en mogelijkheden. Jouw meningen en ideeën zijn hier van waarde en iedere collega ontvangt je dan ook met open armen. Door samen te werken met de verschillende concepten die Maintec aanbiedt, kan ik een verschil maken en maatwerk leveren voor zowel onze relaties als onze kandidaten. Het maakt ons uniek dat we dit allemaal in huis hebben!

Roxanne Veurman - Accountmanager

Questions?

Contact
Contact
Vragen?

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Neem dan contact op met HR.

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

 Maintec succes vieren we samen wintersport collega's Maintec

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Met jouw passie voor techniek weet jij als recruiter de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of jij toont elke dag als accountmanager #lef door de beste deals met klanten te sluiten. Wacht niet en maak deel uit van de Maintec-familie. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!