Solliciteren Log in

Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager

 

Lijkt het je leuk om te werken als recruiter of accountmanager in de techniek? Dan zit je hier goed! Bij Maintec hebben we verschillende uitdagende functies openstaan en helpen we je graag het maximale uit je carrière te halen. Je komt terecht in een omgeving waar jouw mening écht telt en successen gevierd worden. Stroomt het oranje Maintec bloed door je aderen? Lees dan snel verder over werken bij Maintec en bekijk onze accountmanager en recruiter vacatures!

Wat doe je als recruiter bij Maintec?

Als recruiter bij Maintec zorg jij voor een perfecte een match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Je helpt bedrijven aan geschikt personeel, en jonge professionals aan hun droombaan: win-win dus! Je werk bestaat voor een belangrijk deel uit het selecteren van kandidaten. Dit doe je op basis van duidelijke functieprofielen en persoonlijke intakes. Daarnaast kunnen je werkzaamheden bestaan uit het beheren van sociale media, het opbouwen van relaties met sociale instanties en het coördineren van projecten. Omdat Maintec zich richt op technische sectoren, zul je met name te maken krijgen met technische bedrijven en technisch opgeleide professionals. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct op één van onze uitdagende recruiter vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Kan je bij Maintec werken als recruiter zonder ervaring?

Jazeker, je leest het goed: bij Maintec kun je ook als recruiter werken als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geloven namelijk dat je met een flinke dosis lef en trots heel ver kunt komen. Daarom zorgen we voor uitstekende begeleiding en werken we samen aan de vaardigheden en competenties die je als recruiter nodig hebt. Zo moet je goed kunnen analyseren, strategisch kunnen denken en kunnen luisteren. Daarnaast is het belangrijk de competenties van kandidaten te kunnen herkennen. Omdat Maintec zich voornamelijk richt op technische vakgebieden, is het verder mooi meegenomen als je kennis hebt van techniek, of er op z’n minst affiniteit mee hebt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van werken als recruiter zonder ervaring.

Bij Maintec werken als accountmanager

Als accountmanager bij Maintec ga je zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en onderhoud je contacten met bestaande klanten. Je ziet kansen en bent niet bang om bedrijven en mensen te benaderen. Voor deze functie heb je dus een flinke dosis lef nodig. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op onze uitdagende accountmanager vacatures. Geen ervaring? Geen probleem! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan als accountmanager zonder ervaring.

Waarom werken als recruiter of accountmanager bij Maintec?

Bij Maintec werk je als recruiter of accountmanager niet alleen keihard voor onze klanten en technische vaklieden, maar werk je ook hard aan je carrière. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen, maar kunt ook altijd terugvallen op je ervaren collega’s. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. We organiseren regelmatig activiteiten en borrels, en zorgen dat successen gevierd worden met het hele team. Alles wat we bij Maintec doen, doen we namelijk samen. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!

Onze kernwaardes

LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

Interne vacatures bij Maintec

Ben jij in je element in een internationale en commerciële omgeving? Wil je impact maken door het juiste personeel aan te leveren aan opdrachtgevers -van naam- in de techniek? Ben je een ster in het binden van internationale kandidaten? Dan is dit jouw kans! Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij…

 Rotterdam

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Als Functioneel Applicatie Beheerder bij TecqGroep speel je iedere dag een hoofdrol in het optimaliseren en draaiend houden van de applicaties waar je collega’s mee werken. Jij zorgt ervoor dat anderen kunnen uitblinken in hun werk en kunnen werken met goed functionerende applicaties.

 Barendrecht

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Technisch talent vinden is voor iedereen binnen de arbeidsbemiddeling een uitdaging, dus waarom zou je ze niet zo vroeg mogelijk aan je willen binden? Bij Maintec hebben wij er zelfs een specifieke afdeling voor. Benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees dan snel verder!

 Rotterdam

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij toe aan een volgende stap als administrateur en wil je werken in een moderne organisatie in de personeelsbemiddeling in regio Rotterdam? Ga dan met ons in gesprek!

 Barendrecht

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij de enthousiaste Zeeuw(se) die ons gezellige team in Vlissingen wil komen versterken? Heb jij ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en wil jij je graag verder ontwikkelen als recruiter? Lees dan verder, wij zijn namelijk op zoek naar jou!

 Vlissingen

 Intern

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Weet jij hoe je het verschil kunt maken op de arbeidsmarkt? Heb jij de kennis en ervaring om als recruiter jouw creativiteit maximaal te benutten? Lees dan verder, want wij zijn naar jou op zoek!

 Eindhoven

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Jouw expertise maakt het verschil in de autobranche. Jij gaat altijd voor de juiste match, want door jouw energie en creativiteit lukt het om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste automotive professionals! Maintec Automotive is dé specialist als het gaat om het opleiden en matchen van professionals…

 Amersfoort

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Je eerste dag in Zeist als Accountmanager Vakschool: een rondleiding door de Maintec vakschool om kennis te maken met al onze praktijkopleidingen in de Automotive, Fietstechniek en Installatietechniek. Dit is jouw toekomstige homebase als Accountmanager Vakschool, om de toekomst van onze technische leerlingen…

 Utrecht

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Als Recruiter voor onze Maintec Vakschool lever jij een grote bijdrage aan het oplossen van het tekort aan technisch personeel. Het is leuk om de markt af te speuren naar technisch onderlegde kandidaten die wij op onze vakschool kunnen omscholen en begeleiden naar werk. Met Zeist als Homebase ga je meewerken…

 Utrecht

 Intern

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Ben jij de nieuwe collega die ervoor zorgt dat onze vakspecialisten brood op de plank krijgen? Doe jij er alles aan om dit te realiseren? En vind jij het daarnaast leuk om mee te denken over (digitale) optimalisatiemogelijkheden? Dan willen wij ons binnenkort afvragen hoe we het ooit zonder jou deden!

 Barendrecht

 Intern

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als Accountmanager Leren & Werken in Rotterdam straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en opdrachtgever, vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer- werkplek. Wil jij in de lead zijn…

 Rotterdam

 Intern

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

1. Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je CV en motivatiebrief.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

4. Assessment

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

5. Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

6. Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

7. Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Voor mij is werken bij Maintec iets waar ik trots op ben. Binnen Maintec ervaar ik de ruimte om te mogen groeien, ontwikkelen & creatief te zijn. Er wordt binnen de gehele organisatie continue gekeken naar alle kansen en mogelijkheden. Jouw meningen en ideeën zijn hier van waarde en iedere collega ontvangt je dan ook met open armen. Door samen te werken met de verschillende concepten die Maintec aanbiedt, kan ik een verschil maken en maatwerk leveren voor zowel onze relaties als onze kandidaten. Het maakt ons uniek dat we dit allemaal in huis hebben!

Roxanne Veurman - Accountmanager

Vragen? Contact

Contact

Vragen?

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Neem dan contact op met HR.

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

 Maintec succes vieren we samen wintersport collega's Maintec

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Met jouw passie voor techniek weet jij als recruiter de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of jij toont elke dag als accountmanager #lef door de beste deals met klanten te sluiten. Wacht niet en maak deel uit van de Maintec-familie. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!