Werken bij Maintec

Ervaar het ultieme werkplezier. Bij Maintec vinden we plezier in je werk ontzettend belangrijk, daarom staat #funtowork bij ons centraal. Benieuwd naar onze kernwaarden en de leuke vacatures die we beschikbaar hebben? Blijf niet langer in spanning en lees snel verder. Ontdek hoe werken bij Maintec een feest kan zijn!

Scroll verder

Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager

Zoek je een dynamische rol? Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager!

Lijkt het je leuk om te werken als recruiter of accountmanager in de techniek? Dan zit je hier goed! Bij Maintec hebben we verschillende uitdagende functies openstaan en helpen we je graag het maximale uit je carrière te halen. Je komt terecht in een omgeving waar jouw mening écht telt en successen gevierd worden. Stroomt het oranje Maintec bloed door je aderen? Lees dan snel verder over werken bij Maintec en bekijk onze accountmanager en recruiter vacatures!

Het sollicitatieproces bij Maintec

Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je cv en motivatiebrief.

Online sollicitatie

Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

Ontvang een reactie

Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

Eerste kennismakingsgesprek

Assessment

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

Assessment

Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

Tweede kennismakingsgesprek

Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

Contractvoorstel!

Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Start!

Werken bij vacatures van Maintec

{ "internal_vacancy": "1", "language": [ "Nederlands" ] }

Senior Backoffice medewerker

Barendrecht

Intern

HBO

3.000 - 3.600

Een unieke werksfeer, een veelzijdige functie en een ambitieus team! Op de backoffice bij Tecqgroep (Tecforce/Maintec) kunnen en kennen wij bijna alles. Breng jij wat wij nog missen?

Recruiter

Zeist

Intern

MBO

2.300 - 3.000

Recruiter zijn is bij ons anders dan bij andere bedrijven! Jij werft namelijk aankomend autoschadeherstellers voor de Maintec Vakschool en begeleid je ze naar een baan waar zij hun kennis en ervaring kunnen ontwikkelen. Je gaat werken in een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team in Zeist en kunt…

Stagiair Sales

Groningen

Intern

HBO

350 - 350

Géén dag is hetzelfde! Vacatures, kandidaten en diverse opdrachtgevers, als jij je wilt ontwikkelen ben je hier aan het goede adres! Per februari 2024 hebben wij ruimte voor een topper!

Recruiter

Rotterdam

Intern

HBO

3.000 - 4.000

Wil jij jezelf blijvend ontwikkelen, direct een vast contract, mooie arbeidsvoorwaarden en heel veel #fun op werk? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de arbeidsbemiddeling? Dan zit je bij Maintec goed! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Door de ogen van je toekomstige collega's

Vragen over werken bij Maintec?

Als je kiest voor een interne vacature bij Maintec, stap je in een stimulerende werkomgeving waar samenwerking en innovatie centraal staan. Onze teams bestaan uit enthousiaste professionals die streven naar succes en het leveren van hoogwaardige resultaten. Binnen Maintec heerst er een cultuur van open communicatie, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar ideeën te delen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Jyvany Rood

Neem contact op met

Jyvany Rood

HR Businesspartner

jyvany.rood@tecqgroep.com

Waar werk jij straks voor?


Toegewijde interne collega's


Strategisch gelegen vestigingen


Externe collega's, onze trots

Klaar om je aan te sluiten bij Maintec?

Voel jij de onweerstaanbare energie van Maintec al door je aderen stromen? Met jouw ongeëvenaarde passie voor techniek weet jij als recruiter altijd de perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of je nu als accountmanager elke dag jouw #lef toont door de beste deals met klanten te sluiten. Aarzel niet langer en word een trotse deelnemer van de Maintec-familie. Bij ons zijn we geen individuen, maar echte Maintec-ers! Ontdek hoe wij samen een hecht team vormen en schrijf je vandaag nog in.