Log in

Kom bij Maintec werken als recruiter of accountmanager

Lijkt het je leuk om te werken als recruiter of accountmanager in de techniek? Dan zit je hier goed! Bij Maintec hebben we verschillende uitdagende functies openstaan en helpen we je graag het maximale uit je carrière te halen. Je komt terecht in een omgeving waar jouw mening écht telt en successen gevierd worden. Stroomt het oranje Maintec bloed door je aderen? Lees dan snel verder over werken bij Maintec en bekijk onze accountmanager en recruiter vacatures!

Wat doe je als recruiter bij Maintec?

Als recruiter bij Maintec zorg jij voor een perfecte een match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Je helpt bedrijven aan geschikt personeel, en jonge professionals aan hun droombaan: win-win dus! Je werk bestaat voor een belangrijk deel uit het selecteren van kandidaten. Dit doe je op basis van duidelijke functieprofielen en persoonlijke intakes. Daarnaast kunnen je werkzaamheden bestaan uit het beheren van sociale media, het opbouwen van relaties met sociale instanties en het coördineren van projecten. Omdat Maintec zich richt op technische sectoren, zul je met name te maken krijgen met technische bedrijven en technisch opgeleide professionals. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct op één van onze uitdagende recruiter vacatures of neem contact op voor meer informatie.

Kan je bij Maintec werken als recruiter zonder ervaring?

Jazeker, je leest het goed: bij Maintec kun je ook als recruiter werken als je weinig of geen ervaring hebt. Wij geloven namelijk dat je met een flinke dosis lef en trots heel ver kunt komen. Daarom zorgen we voor uitstekende begeleiding en werken we samen aan de vaardigheden en competenties die je als recruiter nodig hebt. Zo moet je goed kunnen analyseren, strategisch kunnen denken en kunnen luisteren. Daarnaast is het belangrijk de competenties van kandidaten te kunnen herkennen. Omdat Maintec zich voornamelijk richt op technische vakgebieden, is het verder mooi meegenomen als je kennis hebt van techniek, of er op z’n minst affiniteit mee hebt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van werken als recruiter zonder ervaring.

Bij Maintec werken als accountmanager

Als accountmanager bij Maintec ga je zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en onderhoud je contacten met bestaande klanten. Je ziet kansen en bent niet bang om bedrijven en mensen te benaderen. Voor deze functie heb je dus een flinke dosis lef nodig. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op onze uitdagende accountmanager vacatures. Geen ervaring? Geen probleem! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan als accountmanager zonder ervaring.

Waarom werken als recruiter of accountmanager bij Maintec?

Bij Maintec werk je als recruiter of accountmanager niet alleen keihard voor onze klanten en technische vaklieden, maar werk je ook hard aan je carrière. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen, maar kunt ook altijd terugvallen op je ervaren collega’s. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. We organiseren regelmatig activiteiten en borrels, en zorgen dat successen gevierd worden met het hele team. Alles wat we bij Maintec doen, doen we namelijk samen. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!

Onze kernwaardes

LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

Maintec vacatures

Je eerste dag in Zeist als Accountmanager Vakschool: een rondleiding door de Maintec vakschool om kennis te maken met al onze praktijkopleidingen in de Automotive, Fietstechniek en Installatietechniek. Dit is jouw toekomstige homebase als Accountmanager Vakschool, om de toekomst van onze technische leerlingen…

 Utrecht

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Jouw expertise maakt het verschil in de autobranche. Jij gaat altijd voor de juiste match, want door jouw energie en creativiteit lukt het om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste automotive professionals! Maintec Automotive is dé specialist als het gaat om het opleiden en matchen van professionals…

 Amersfoort

 Automotive

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij op zoek naar een leuk en uitdagend leer- werkbedrijf? Wil jij hands-on ervaren wat het werk van een Office Manager inhoudt? Dan ben je bij TecqGroep aan het juiste adres!

 Barendrecht

 Diverse

 MBO

 Student

 Student

Ben jij in je element in een internationale en commerciële omgeving? Wil je impact maken door het juiste personeel aan te leveren aan opdrachtgevers van naam in de techniek? Ben je een ster in het binden van internationale kandidaten? Dan is dit jouw kans!

 Rotterdam

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Steek jij graag je handen uit je mouwen en ben jij een echte regelaar? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

 Barendrecht

 Diverse

 MBO

 Student

 Student

Ben jij de starter die ervoor zorgt dat onze vakspecialisten brood op de plank krijgen? Doe jij er alles aan om dit te realiseren? En vind jij het daarnaast leuk om mee te denken over (digitale) optimalisatiemogelijkheden? Dan willen wij ons binnenkort afvragen hoe we het ooit zonder jou deden!

 Barendrecht

 Diverse

 HBO

 Starter (< 1 jaar ervaring)

 Starter (< 1 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen we jou wakker voor maken! Als Accountmanager straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de vakspecialist en opdrachtgever! Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat…

 Vlissingen

 Diverse

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen we jou wakker voor maken! Als Recruiter straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de vakspecialist en opdrachtgever! Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having…

 Vlissingen

 Diverse

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Als Recruiter voor onze Maintec Vakschool lever jij een grote bijdrage aan het oplossen van het tekort aan technisch personeel. Het is leuk om de markt af te speuren naar technisch onderlegde kandidaten die wij op onze vakschool kunnen omscholen en begeleiden naar werk. Met Zeist als Homebase ga je meewerken…

 Utrecht

 Diverse

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wil jij met creativiteit echt het verschil gaan maken? Hoef ik jou niet uit te leggen dat de Recruiter van vandaag zowel Storyteller, Influencer als Branding expert is? Lees dan snel verder en solliciteer nu!

 Eindhoven

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Hard en slim werken en veel lachen, FUN! Dat is Maintec Heerenveen. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste Recruiter. Jij vindt het leuk om techneuten aan je te binden en ze verder te ontwikkelen tot een echte Maintec vakspecialist. Bij ons kom je te werken met professionele,…

 Heerenveen

 Diverse

 MBO

 Starter (< 1 jaar ervaring)

 Starter (< 1 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als Accountmanager Leren & Werken in Utrecht straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en opdrachtgever, vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer- werkplek. Wil jij in de lead zijn naar…

 Utrecht

 Diverse

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Als junior accountmanager leren & werken straal jij uit dat je door het vuur gaat voor de leerling en de opdrachtgever. Dit doe je vanaf de werving tot de perfecte match naar een leer-werkplek en ook tijdens zijn…

 Heerenveen

 Diverse

 HBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Ben jij de ervaren fietsenmaker die op zoek is naar een mooie uitdaging? Maintec Bikeflex is op zoek naar een leermeester voor onze Bootcamps!

 Zeist

 Fietstechniek

 MBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

In de rol als recruiter heb jij naast een commercieel belang ook een sociaal belang. Jij zorgt er mede voor dat kandidaten van hun hobby hun beroep maken. Dit doe je in samenwerking met ons eigen opleidingsinstituut en diverse sociale partners.

 Zeist

 Diverse

 HBO

 Starter (< 1 jaar ervaring)

 Starter (< 1 jaar ervaring)

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

1. Online sollicitatie

Na je sollicitatie controleren we je CV en motivatiebrief.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar je ambities liggen. Je komt meer te weten over de functie en over Maintec als werkgever.

4. Sollicitatiegesprek

Zo krijgen we inzicht in je talent en je drijfveren. Het assessment kost je ongeveer 30 minuten en je kunt direct je rapportage inzien.

5. Tweede kennismakingsgesprek

We bespreken je assessment en kijken samen naar de match met je team, de functie en Maintec als werkgever. Hierbij vormt je assessment een hulpmiddel voor het tweede gesprek.

6. Contractvoorstel!

Goed nieuws! Je bent aangenomen, welkom bij Maintec!

7. Start!

Je start op het hoofdkantoor in Barendrecht. Dit doen we om je klaar te stomen voor je nieuwe uitdaging.

Voor mij is werken bij Maintec iets waar ik trots op ben. Binnen Maintec ervaar ik de ruimte om te mogen groeien, ontwikkelen & creatief te zijn. Er wordt binnen de gehele organisatie continue gekeken naar alle kansen en mogelijkheden. Jouw meningen en ideeën zijn hier van waarde en iedere collega ontvangt je dan ook met open armen. Door samen te werken met de verschillende concepten die Maintec aanbiedt, kan ik een verschil maken en maatwerk leveren voor zowel onze relaties als onze kandidaten. Het maakt ons uniek dat we dit allemaal in huis hebben!

Roxanne Veurman - Accountmanager

Questions?

Contact
Contact
Vragen?

Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Neem dan contact op met HR.

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

 Maintec succes vieren we samen wintersport collega's Maintec

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Met jouw passie voor techniek weet jij als recruiter de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en vakspecialisten. Of jij toont elke dag als accountmanager #lef door de beste deals met klanten te sluiten. Wacht niet en maak deel uit van de Maintec-familie. We zijn geen individuen, maar Maintec-ers!