Solliciteren Log in

Sluit je aan bij een groeiend en enthousiast team

Word jij een Maintec-er?

Samen werken we elke dag keihard om vaklieden te helpen aan hun droombaan in de techniek. Wij weten het gewoon niet anders! Want wij zijn „ondernemers in dienst“ bij Maintec. Communiceren doen we vooraf en transparant. Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten. Daar zijn we #trots op. En daarom vinden wij het heel gewoon om het onbekende te verkennen. Want zonder #lef ademt een Maintec-er niet! 

Meer weten over wie Maintec is? Bekijk dan onderstaande video en verdiep je in onze kernwaardes.

Boeien, binden en ontwikkelen van technisch talent, daar mogen wij jou wakker voor maken! Jij deelt de #Trots en de passie van onze leerling technici voor het werken in de techniek en begeleidt ze in de #Groei naar een diploma die er toe doet.

 Rotterdam

 Commercieel/Sales

 MBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork.  Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land.

 Eindhoven

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ik ben bij Maintec begonnen als projectmanager en zal binnenkort de functie van accountmanager vervullen. Doormiddel van interne en externe trainingen en het optrekken met collega’s heb ik mij vrij snel weten te ontwikkelen naar de rol van accountmanager. Dit weergeeft goed wat voor mogelijkheden Maintec kan bieden. The Sky is the limit!

Nick Casanova - Projectmanager

 Maintec technisch accountmanager

Onze kernwaardes

Waar wij voor staan
LEF

Wij zijn altijd open en eerlijk en spreken elkaar aan wanneer dat moet.

TROTS

Wij zetten ons elke dag in om met passie voor ons vak, met veel energie en professionaliteit Maintec zo succesvol mogelijk te maken.

GROEI

Wij gaan voor het maximaal haalbare, we halen elke dag het beste uit onszelf en dagen iedereen uit hetzelfde te doen.

 Maintec succes vieren

Successen vier je samen!

Alles wat wij doen, doen we samen. Ook successen vieren we bij Maintec samen. Daarom vinden we het belangrijk om het dan ook goed te vieren!

#trots is voor mij proberen over te brengen hoe Maintec voor mij is: trots om voor te werken. #lef is uiteindelijk het lef die je toont om het daadwerkelijk te laten zien en #groei staat voor mijn ontwikkeling. Dat ik nooit uitgeleerd ben, en maintec mij zeker wil helpen om mij naar een hoger niveau te brengen en het beste uit mezelf te halen!

Claudia Sol - HR medewerker

Oranje bloed?

Heb jij het oranje Maintec bloed in jouw aderen stromen? Dan passen onze kernwaardes precies bij jou.

Zet jouw passie voor techniek in om iedere dag de juiste match te maken tussen opdrachtgever en de kandidaat als projectmanager. Of toon jouw lef door de beste deal te maken met onze klant. Ook op ons hoofdkantoor zet iedereen zich elke dag in voor elkaar. Zo zorgen we ervoor dat we met elkaar als team kunnen groeien. 

 Maintec oranje bloed