Betrouwbare technische banen voor ex-freelancers

Denk je erover na om je expertise in de techniek als freelancer aan te bieden? Overweeg dan het alternatief: een carrière bij Maintec. Wij bieden je de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent, maar zonder de onzekerheden en administratieve rompslomp die bij freelancen komen kijken. Bij ons geniet je van een stabiel inkomen, aangevuld met de diversiteit aan opdrachten die je anders als freelancer zou nastreven.

Scroll verder

Waarom in dienst treden bij Maintec?

als ex-freelancer

In plaats van je druk te maken over het vinden van opdrachten, de kredietwaardigheid van klanten en tijdige betalingen, kun je je bij Maintec volledig concentreren op je vak. Met een vaste contactpersoon die je ondersteunt en met je meedenkt, kun je je volledig richten op wat je het beste doet: technisch werk van topkwaliteit leveren.

Technische banen bij Maintec

Bij Maintec hebben we een breed scala aan banen in de technische sector. Onze ervaren account- en projectmanagers hebben dagelijkse interactie met vele technische bedrijven, en we weten precies waar technische vaardigheden nodig zijn. Met Maintec werk je aan diverse en uitdagende projecten, net zoals je zou doen als freelancer, maar met het voordeel van een stabiele positie.

Wat verwachten we van jou als Maintec medewerker?

  • Je moet uiteraard je expertise in je vakgebied kunnen bewijzen;
  • Je moet in het bezit zijn van een geldig VCA VOL certificaat;
  • Wij vragen ook dat je de normen en waarden van Maintec in acht neemt en respecteert.

Stabiliteit en zekerheid met Maintec

Bij Maintec hoef je je geen zorgen te maken over de financiële stabiliteit van je opdrachtgevers. Wij zorgen voor de betaling van je salaris, zodat je je kunt concentreren op je werk. En geen zorgen over contractuele details - wij zorgen voor alle juridische en administratieve kwesties.

Bekijk alle technische vacatures

Bekijk alle technische vacatures

BBL leerling lasser

Harlingen

Metaalbewerking

VMBO/LBO

850 - 2.300

BBL leerling automonteur

Emmen

Automotive

VMBO/LBO

900 - 2.300

Beitser

Heerenveen

Metaalbewerking

VMBO/LBO

2.800 - 3.700

Ben je geïnteresseerd in een technische functie bij Maintec?

Meld je dan aan bij jouw dichtstbijzijnde Maintec-vestiging. Wij helpen je met het vinden van de perfecte functie, brengen je in contact met je toekomstige collega's en zorgen voor een naadloze overgang naar je nieuwe carrière.

Linda Feenstra

Neem contact op met

Linda Feenstra

Accountmanager

linda.feenstra@maintec.nl

Vaste functies voor voormalige ZZP'ers in diverse vakgebieden

Bij Maintec verwelkomen we technische specialisten uit diverse vakgebieden om deel uit te maken van ons team. Ongeacht of je een achtergrond hebt in Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Machinebouw, Metaalbewerking, Fietstechniek, of Automotive, er is een plek voor jou bij Maintec.

In plaats van het zoeken naar freelance opdrachten, bieden wij je de stabiliteit van een vast contract met de mogelijkheid om je technische vaardigheden in te zetten op projecten die je uitdagen en je carrière verder ontwikkelen.

Of je nu een lasser, installateur, monteur, of een andere gespecialiseerde technische professional bent, Maintec heeft een breed scala aan carrièremogelijkheden beschikbaar. We hebben met name een hoge vraag naar lassers, installateurs en elektromonteurs. Dus ben je op zoek naar een vaste functie in deze of andere technische gebieden? Bekijk dan onze vacatures of meld je direct aan en maak deel uit van ons dynamische team bij Maintec!

Banen in de techniek voor alle specialisaties