Log in

Ook voor zelfstandigen

Doen waar je goed in bent, zonder vast te zitten aan allerlei verplichtingen. Dat is waar jij als zzp’er ’s ochtends je bed voor uit komt. En de afwisseling tussen de verschillende opdrachten maakt het werk nog eens extra interessant. Maintec is er ook voor zzp’ers. Mét de garantie dat je je geld krijgt uitbetaald. Want zo hoort het. Geen onzekerheid meer over je financiën en een vast contactpersoon die vanuit Maintec met je meedenkt. Want hoe jij je ondernemerschap vormgeeft, is natuurlijk helemaal aan jou.

 ZZP opdrachten in de techniek

Mooie ZZP-opdrachten

Je zult een klus moeten hebben om je vak uit te kunnen oefenen. Waarschijnlijk heb je wel een aantal opdrachtgevers waar je regelmatig aan de slag kunt, maar bieden die je voldoende continuïteit? De account- en projectmanagers van Maintec spreken dagelijks met tientallen technische bedrijven en weten dus precies waar er vraag is naar jouw vakkundigheid. Via Maintec heb je kans om afwisselende en uitdagende projecten in de techniek te doen.

Als ZZP'er kun je heel wat van Maintec verwachten. Maar niet iedereen kan zich zomaar Maintec ZZP'er noemen. Wij verwachten ook wat van jou:

  • Allereerst moet je natuurlijk kunnen aantonen dat je jouw vak heel goed beheerst, want je bent het visitekaartje van Maintec;
  • Als ondernemer moet je zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dien je een BTW nummer te hebben;
  • Je dient te beschikken over een geldig VCA VOL certificaat;

Je moet kunnen aantonen dat je verzekerd bent voor arbeidsongeschiktheid en voor aansprakelijkheid. Het laatste vinden wij belangrijk, omdat je als ondernemer zelf aansprakelijk bent voor de eventuele fouten die je maakt.

Per direct een freelance opdracht >

Snelle, gegarandeerde betaling en een kloppende overeenkomst

Is een opdrachtgever kredietwaardig? En betaalt hij wel op tijd? Als professional wil je jezelf daar eigenlijk niet mee bezighouden. Maar het is belangrijk! Maintec controleert bij iedere opdrachtgever de kredietwaardigheid en doet alleen zaken met bedrijven waarbij we een verzekering kunnen afsluiten voor de betaling. Voor jou betekent dit, dat je er zeker van bent dat jouw factuur door ons betaald wordt. Want wij nemen de betalingsverplichting over van de opdrachtgever.

Je bent techneut en geen jurist. Maar het is wel belangrijk om contracten af te sluiten die door de belastingdienst geaccepteerd worden en die het risico voor jou zoveel mogelijk beperken. Maintec werkt met modelovereenkomsten die door de belastingdienst zijn goedgekeurd.

Je kunt je als ZZP'er aanmelden bij jouw dichtstbijzijnde Maintec vestiging en dan gaan wij op zoek naar geschikte opdrachten, brengen je in contact met de opdrachtgever en verzorgen een vlekkeloze administratieve afhandeling.

 Maintec elektrotechniek banen