Solliciteren Log in

ZZP opdrachten in de techniek


Op zoek naar ZZP opdrachten in de techniek? Bij Maintec kun je doen waar je goed in bent, zonder vast te zitten aan allerlei verplichtingen maar mét de zekerheid dat je krijgt uitbetaald. Dat is waar jij als ZZP’er ’s ochtends je bed voor uit komt. En de afwisseling in de freelance opdrachten maakt het werk nog eens extra interessant. Maintec zorgt dat alles rond je werk als ZZP’er goed geregeld wordt, want zo hoort het. Geen onzekerheid meer over je financiën, maar wel een vaste contactpersoon die vanuit Maintec met je meedenkt. Want hoe jij je ondernemerschap vormgeeft, is natuurlijk helemaal aan jou.

 ZZP opdrachten in de techniek

Mooie ZZP-opdrachten

Als ZZP’er heb je klussen nodig om je vak uit te kunnen oefenen. Waarschijnlijk heb je wel een aantal opdrachtgevers waar je regelmatig voor aan de slag kunt, maar bieden die je voldoende continuïteit? De account- en projectmanagers van Maintec hebben veel ervaring in de detachering van ZZP’ers in de techniek, en spreken dagelijks met tientallen technische bedrijven. Zo weten ze precies waar er ZZP’ers gezocht worden met verstand van techniek. Via Maintec vind je dus de meest uitdagende en afwisselende ZZP opdrachten in de techniek!

Per direct een freelance opdracht >

Hoe kom je in aanmerking voor freelance opdrachten via Maintec?

Als ZZP'er die freelance opdrachten aanneemt, kun je heel wat van Maintec verwachten. Maar niet iedereen kan zich zomaar Maintec ZZP'er noemen. Wij verwachten ook wat van jou:

  • Allereerst moet je natuurlijk kunnen aantonen dat je jouw vak heel goed beheerst, want je bent het visitekaartje van Maintec;
  • Als ondernemer moet je zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dien je een BTW nummer te hebben;
  • Je dient te beschikken over een geldig VCA VOL certificaat;

Verder moet je kunnen aantonen dat je verzekerd bent voor arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Het laatste vinden wij belangrijk, omdat je als ondernemer zelf aansprakelijk bent voor de eventuele fouten die je maakt.

 Maintec elektrotechniek banen

Zorgeloos aan het werk als ZZP’er

Is een opdrachtgever kredietwaardig? En betaalt hij wel op tijd? Als professional wil je jezelf daar eigenlijk niet mee bezighouden. Maar het is belangrijk! Daarom controleert Maintec bij iedere opdrachtgever de kredietwaardigheid en doen wij alleen zaken met bedrijven waarbij we een verzekering kunnen afsluiten voor de betaling. Voor jou als ZZP’er betekent dit, dat je er zeker van kunt zijn dat jouw factuur betaald wordt. Want wij nemen de betalingsverplichting over van de opdrachtgever.

Je bent techneut en geen jurist. Maar het is wel belangrijk om contracten af te sluiten die door de belastingdienst geaccepteerd worden en die het risico voor jou zoveel mogelijk beperken. Maintec werkt met modelovereenkomsten die door de belastingdienst zijn goedgekeurd.

Je kunt je als ZZP'er aanmelden bij jouw dichtstbijzijnde Maintec vestiging. Wij doen vervolgens ons best geschikte freelance opdrachten te vinden, brengen je in contact met de opdrachtgever en verzorgen een vlekkeloze administratieve afhandeling. Zo hoef jij je alleen te focussen op de dingen waar je goed in bent.

ZZP opdrachten voor lassers en andere vakspecialisten

Maintec heeft ZZP opdrachten voor vrijwel alle vakgebieden binnen de techniek. Van sleutelaars tot ijzerwerkers en stukadoors: we hebben uitdagende freelance opdrachten voor specialisten op elk gebied. Toch is er naar bepaalde specialisten meer vraag naar andere. Zo hebben we vaak ZZP opdrachten voor lassers en is er ook veel vraag naar installatie- en elektromonteurs. Dus zoek je een ZZP lasser opdracht of een ZZP opdracht voor installateurs? Neem dan zeker een kijkje bij onze freelance opdrachten of meld je direct aan!