Solliciteren Log in

Lokale banen voor technische vakspecialisten

In ons “Lokaal Personeel” concept vinden wij de beste lokale technische opdrachtgevers voor jou.

Jij hebt inhoudelijke kennis van de techniek, waardoor jij onze opdrachtgevers verder helpt in hun dienstverlening.

Ik wil lokaal werken

Ben jij op zoek naar een vaste baan in de techniek en wil je werken voor een lokale opdrachtgever? Maintec detacheert je naar een vaste baan. Kies jij toch voor flexibiliteit? Ook dat kunnen we voor je regelen. Mooie banen zonder al te veel gedoe. Maintec houdt niet van gestandaardiseerde banen. Daar zijn we iets te eigenwijs voor. Want jij bent ook speciaal met je eigen behoeftes en wensen.

Lokale vacaturesDaarom kijken we verder dan alleen een technische baan. We gaan voor een persoonlijke aanpak. Wat wil je, wat kan je en wat wil je bereiken. We willen alles over je weten, van je passie voor techniek tot aan je hobby's. Alleen door een goed beeld te krijgen bij wie jij bent, wie je wilt worden, kunnen we de juiste uitdaging voor je vinden.

logo maintec
  • Een vaste baan bij de opdrachtgever

  • Een leaseauto of een goede reiskostenregeling

  • 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar

  • Je salaris wordt op tijd uitbetaald

  • De beste werkgever waar #funtowork centraal staat

Wil je weten wat je te verwachten staat?

Heb jij het filmpje van Arjan al gezien? Arjan is één van onze vakspecialisten die voor onze lokale opdrachtgever, Visser BV werkt. Hij neemt ons mee in zijn passie voor techniek en verteld over de voordelen van Lokaal Personeel. Wil jij meer aandacht voor je talent en werken voor een gave werkgever? Solliciteer bij Maintec en werk nu voor een lokale werkgever.

Ik wil lokaal werken

Lokaal Werken in de regio Groningen

Ontdek de vacatures regio Groningen

Lokaal Werken in de regio Rotterdam

Ontdek de vacatures regio Rotterdam

Lokaal Werken in de regio Arnhem

Ontdek de vacatures regio Arnhem

Lokaal Werken in de regio Heerenveen

Ontdek de vacatures regio Heerenveen

Lokaal Werken in de regio Vlissingen

Ontdek de vacatures regio Vlissingen

Jay-Jay Boske was je voor!

Ook Jay-Jay heeft eerder een dagje meegelopen bij Maintec als vakspecialist Lokaal Personeel. Wil jij weten hoe Jay-Jay bij Schenk heeft gedraaid? Bekijk dan snel het filmpje.

Ik wil een lokale vakspecialist

Techniek staat nooit stil. Voor opdrachtgevers zijn technisch opgeleide mensen met kennis van de nieuwste ontwikkelingen ontzettend interessant. Daarom begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag dat ze bij Maintec binnenkomen. Vakinhoudelijk én persoonlijk. Want werken is meer dan je uren maken op de werkvloer. Ook de persoonlijke situatie van iemand telt mee bij Maintec. Onze coaches zorgen dat werken en leren in balans zijn. En het resultaat? Een gouden toekomst met baangarantie!

Goed geregeld

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van NEN-4400: alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En Maintec biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Vacature aanbieden

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy