Log in

Een topstart voor technisch talent


Zonder diploma toch aan het werk? Bij Maintec krijgt talent de kans om via onze eigen opleiding een technisch vak onder de knie te krijgen. Mét of zonder werkervaring, leren kan altijd. Omscholen, werken en leren via een BBL-traject of helemaal zonder ervaring starten? Bij ons kan het. Welke route je ook kiest: wij leveren maatwerk. Als jij helder hebt wat je wilt, staat Maintec klaar om je op te leiden tot technisch vakspecialist. Je wordt ondersteund en begeleid door een ervaren leermeester, zodat jij je helemaal op de techniek kunt richten. Soms zelfs in 4 weken tijd via onze eigen bootcamp. Als je het vak eenmaal in de vingers hebt, dan ga je een mooie toekomst tegemoet. Klinkt goed toch?

 Leren en werken in de techniek

Leren en werken tegelijk (BBL)

Je wilt een technisch vak leren, maar je wilt ook graag meteen aan het werk. Dat kan, via het BBL traject.

  • Vier dagen leren terwijl je werkt, één dag per week naar school (MBO)
  • Je hoeft zelf geen leer-werkplek te zoeken
  • Meteen salaris verdienen
  • Aanvullende praktijktrainingen

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. En daarna is er volop werk voor je in de techniek. Met goede doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer en start meteen met leren en werken >

Omscholing naar een technisch vak

Je hebt al enige werkervaring, maar je voelt je niet op je plek in je huidige baan. Je wilt liever in een technisch specialisme werken.

Maintec heeft verschillende mogelijkheden om jou als zogenaamde "zij-instromer" te helpen met de carrièreswitch die je wilt maken. In veel gevallen is dit financieel prima op te lossen door gebruik te maken van de (subsidie)gelden die beschikbaar zijn om mensen een technisch vak te leren.

Jezelf blijven ontwikkelen in jouw vak?

Maar het kan ook zijn dat jij je al helemaal thuis voelt in de techniek en jezelf juist wilt doorontwikkelen in je vak. Of je hebt veel praktijkervaring en je wilt daar graag een erkend diploma of certificaat mee halen. Als medewerker van Maintec kan dat!

Van cursussen op maat, volgend op een EVC traject, tot het certificeren van lasvaardigheden. Het is nooit te laat voor een baan in de techniek.

logo maintec
  • Maintec betaalt jouw schoolgeld, studiematerialen en extra praktijktrainingen

  • Een goede reiskosten regeling

  • 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar

  • Na het behalen opleiding een vast contract bij onze opdrachtgever

  • Goede begeleiding van jou eigen leermeester en begeleider van Maintec

Wil je weten wat je te verwachten staat?

Heb jij het filmpje van Maarten al gezien? Maarten is onze vakspecialist die het traject Leren en Werken bij KLM Equipment Services volgt. Hij neemt ons mee in zijn wereld van studeren en geld verdienen. Ook zijn leermeester Jos vertelt ons meer over Maarten en het traject met Maintec Leren & Werken. Wil jij je talenten verder ontwikkelen en ook meteen salaris verdienen? Kansen creëer je door ze te pakken!

Ik wil ook leren & werken in de techniek >