Solliciteren Log in

Werken bij Maintec als vakspecialist


Mooie banen zonder al te veel gedoe. Bij Maintec maken we het je makkelijk en hebben we de beste vacatures voor talentvolle technische mensen. Mooi werk waarmee je met jouw kennis onderdeel uitmaakt van prachtige projecten. Die vinden we niet zomaar. Daar is lef voor nodig, zodat de deuren bij opdrachtgevers opengaan. Niet alleen voor ons, vooral voor jou.

Zoals je weet is techniek een breed begrip. Maintec heeft vacatures in allerlei sectoren en daardoor een breed aanbod aan potentiële werkgevers. Denk aan civiele techniek, scheepsbouw, automotive, machinebouw, metaalindustrie, utiliteit- of woningbouw, of de industriële sector. En dat je al veel ervaring hebt, betekent natuurlijk niet dat je al bent uitgeleerd. Als technisch professional blijf je groeien. Ook dat regelen we.

Loon naar werken

Als vakman of -vrouw moet je beloning recht doen aan de job die je verricht. Daar staat Maintec voor. Daarom schalen wij iedere medewerker altijd in volgens de CAO die bij onze opdrachtgever geldt. Jij bent er daardoor zeker van dat je krijgt wat je verdient!

Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat alle randvoorwaarden dik in orde zijn:

  • Snelle wekelijkse loonbetaling
  • Overzichtelijke loonstrook
  • Pensioen
  • Doorbetaling van loon bij ziekte
  • Doorbetaling van loon tijdens feestdagen
  • Vergoedingen voor reis- en overige onkosten
  • Scholing
  • Ongevallenverzekering
Bekijk alle vacatures
 Werken bij Maintec in de techniek

De Maintec aanpak

Maintec zorgt voor een persoonlijke aanpak. Wij zullen dan ook altijd kijken naar jouw persoonlijke wensen. Daarnaast streven wij er naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis en ervaring. 

Om die reden vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou kennis te maken. Solliciteer jij op een van onze vacatures? Dan zullen wij contact met je opnemen om vervolgens persoonlijk kennis te maken. Tijdens dat gesprek zullen we jouw wensen in kaart brengen. Hieronder vind je het verloop van ons sollicitatieproces.

1. Online sollicitatie

Na je bevestiging, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

2. Ontvang een reactie

We nemen telefonisch en/of per e-mail contact met je op.

3. Eerste kennismakingsgesprek

Samen gaan we het gesprek aan en kijken we waar jouw ambities liggen.

4. Sollicitatiegesprek

Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers.

5. Contractvoorstel

Goed nieuws! Je bent aangenomen.

6. Start!

Je kunt aan de slag. Succes!

Werken in technische vakgebieden

Werken in techniek blijft altijd interessant. Je bent actief in een branche waar je vakkundig en secuur moet zijn. Daarnaast moet je de veiligheidsnormen volgen die voor jouw functie als techneut gelden. Let op, je werkt niet alleen met je handen, maar ook met je hoofd. Maintec specialiseert zich in verschillende vakgebieden. Wil jij meer weten welke functies onder welke vakgebieden vallen? En wat wij voor jou als techneut kunnen betekenen? Bekijk onze vakgebieden: