Log in

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Mail ons

info@maintec.nl

Bel ons

010 790 7200

Op zoek naar technisch personeel?

Op zoek naar personeel in de techniek? Bij Maintec zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van specialisten in de techniek. Wij zijn een technisch uitzendbureau met verschillende concepten en constructies. Onze concepten bestaan uit:

We kunnen zowel tijdelijke technici bemiddelen als vakspecialisten op projectbasis. Ook hebben wij een ruime database aan vakspecialisten die op zoek zijn naar vastigheid. Deze vakspecialisten kunnen op basis van werving en selectie bij uw in dienst treden. Door onze landelijke dekking en brede dienstverlening kunnen we uw organisatie op maat bedienen. Verder bemiddelen we ook ZZP'ers die flexibel inzetbaar zijn en begrijpen hoe het vak werkt. Niet alleen als uitvoerende freelancer, maar ook als ondernemer met oog voor detail.

Goed geregeld

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd, leerwerkintermediair en voldoet aan alle eisen van NEN-4400: alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En Maintec biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Vacature aanbieden

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy