Over Jeannette

Ontmoet Jeannette, een van onze toegewijde recruiters, wonend in het pittoreske Sneek, Friesland. Met haar echtgenoot en twee sprankelende kinderen creëert zij een perfect evenwicht tussen werk en privé.

Scroll verder

Quote die Jeannette inspireert

'Je faalt pas wanneer je stopt met proberen!'

Mijn Werkzaamheden: Meer dan alleen recruitment

Als recruiter omvat mijn functie veel verschillende aspecten, maar de kern is het vinden en matchen van technisch personeel. Of het nu gaat om een montagemedewerker, lasser of hoofd technische dienst monteur, ik help iedereen met een passie voor techniek bij het vinden van een leuke baan.

Persoonlijke Ontwikkeling: Groeien in je carrière

Ik help mensen ook bij hun persoonlijke ontwikkeling door met hen in gesprek te gaan over hun ambities. Samen met de kandidaat bekijk ik welke mogelijke opleidingen hierbij aansluiten en plan ik dit vervolgens voor hen in.

Waarom ik doe wat ik doe: Een verschil maken

De belangrijkste reden dat ik dit werk doe, is omdat ik het geweldig vind om écht iets te kunnen betekenen voor mensen. Het hebben van een goede passende baan waar mensen elke dag met veel plezier naartoe gaan is erg belangrijk.

Samenwerking met Maintec: Een gemeenschap die waardeert en respecteert

Maintec is een organisatie die al haar medewerkers waardeert en respecteert. Of je nu werkzaam bent op 1 van onze Maintec kantoren of als externe technische collega bij 1 van onze opdrachtgevers, iedere individu is belangrijk!