Over Nicky

Ik ben Nicky Minten, 34 jaar en woonachtig in Weert in het mooie Limburg. Geboren en getogen in Weert en samenwonend met mijn vriendin. Naast werken bij Maintec sport ik graag in mijn vrije tijd in de vorm van fitnessen en hardlopen. Veel sporten betekent ook goed drinken en veel dorst, daarom ook regelmatig in een café te vinden om te genieten van een lekker biertje met vrienden.

Scroll verder

Quote die Nicky inspireert

'Een winnaar is een dromer die nooit opgeeft'

Mijn werk bij Maintec

Ik ben operationeel manager bij Maintec, waarbij ik de eindverantwoordelijkheid heb om de business te voorzien van de juiste ondersteuning zowel op procesmatig als op commercieel gebied. Het is mijn hoofddoel om de club de juiste koers te laten varen en te zorgen voor een goede aansturing. Ik begon 3,5 jaar geleden als regiomanager van ons internationale concept en heb mijzelf mooi kunnen ontwikkelen tot operationeel manager van zowel het lokale als internationale concept.

De reden achter mijn werk

11 jaar geleden ben ik in deze branche gestart omdat ik het heel gaaf vond om iets te kunnen betekenen voor mensen in hun carrière. Het aangaan van een nieuwe baan heeft veel impact op iemands leven, het is mooi om daar zo betrokken in te kunnen zijn. Inmiddels ben ik in deze rol niet meer direct betrokken bij onze externe collega’s die werken bij onze opdrachtgevers, maar wel erg bij onze interne collega's. Het samen realiseren van successen is iets dat mij veel energie geeft en maakt dat ik gelukkig ben in mijn rol.

Samenwerken met Maintec

Ik vind de toegankelijkheid die we onderling hebben heel mooi om te zien. Het stukje gelijkheid binnen de club ongeacht rol of functie. Iedereen staat altijd open voor contact, vanaf dag 1. Voor mij voelde dit als thuiskomen, en dit is een gevoel dat ik nog steeds heb, ongeacht waar ik ook binnen stap in de club.