Over Jacob

Wij stellen je graag voor aan Jacob, een trotse papa en zorgzame echtgenoot die samen met zijn familie in het mooie Sappemeer woont.

Scroll verder

Quote die Jacob inspireert

't Het nog nooit, nog nooit zo donker west, of t wer altied wel weer licht'

Werken met Maintec

Jacob is een bekwame Monteur Installatietechniek en is gepassioneerd over zijn werk bij CroonWolter&Dros. "Mijn werk is in de installatietechniek afdeling renovatie. Het gaat hier dan vooral om het verduurzamen van woningen en het vernieuwen van oude installaties, keukens, badkamers", zegt Jacob.

Waarom Maintec?

Wat Jacob verder nog waardeert aan het werken met Maintec is de ondersteuning die hij krijgt. "Je kan Maintec altijd bellen als iets onduidelijk is of als je een vraag hebt. Maar ze bellen mij ook gewoon even om te checken hoe het gaat op het werk en thuis, of je spreekt af om gewoon even een bakkie te doen."

Wat maakt Jacob's vak zo bijzonder?

Jacob vindt zijn vak het mooiste wat er is, omdat er zoveel verschillende facetten aan zijn werk zijn: "Verwarmen, comfort in je leefomgeving, energiebesparing en verduurzaming. Geen project is hetzelfde. Je komt bij mensen over de vloer, daardoor ontmoet je veel leuke en verschillende mensen en vele culturen."

Begin jouw succesverhaal bij Maintec, net zoals Jacob!

Net zoals Jacob, kun jij ook een belangrijke speler worden in de technische wereld bij Maintec. Als Jacobs verhaal je heeft geraakt, laat dan deze unieke kans niet voorbijgaan. Jouw succesverhaal begint hier bij Maintec!