Over Pim

Ontmoet Pim, Maintenance & Inspection Technician. Pim was ruim 13 jaar werkzaam als vrachtwagenmonteur, en op gegeven moment merkte hij het aan alles: hij was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wist alleen nog niet zo goed wat voor functie hij dan zou willen gaan bekleden. Na een goed gesprek met Maintec is hij aan de slag gegaan bij Team Industrial Services B.V. in een functie die erg goed bij hem past.

Scroll verder

'Ik zou Maintec beschrijven met de 3 woorden: Goed, betrouwbaar en meedenkend.'

Trotse vader

Mijn naam is Pim van Liere, ik ben 31 jaar en trotse vader van een zoontje. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al technisch geweest. Of ik nu een vrachtwagen of wasmachine moest repareren maakte nooit zoveel uit, dat lukte mij altijd wel. Op dit moment ben ik werkzaam bij Maintec als Maintenance & Inspection Technician bij Team Industrial Services B.V.

Wat kenmerkt de cultuur bij Maintec?

De cultuur binnen Maintec is goed iedereen is gelijk en wordt ook zo behandeld, er wordt geluisterd naar je wensen en op basis daarvan wordt er iets voor je gezocht. Wat heel fijn is, is dat ze ook rekening houden met je situatie.

Een onvergetelijke les: De blunder die tweemaal geschiedde

De grootste blunder die ik heb meegemaakt is een collega geweest die het gaspatroon van een brandertje wilde vervangen en daarbij zijn neus, wenkbrauwen en kuif verschroeide. Het grappige is dat hij niet 1 keer maar 2 keer dezelfde fout maakte.

Waarom Maintec?

Ik ben een hele lange tijd werkzaam geweest als vrachtwagen monteur. Ik heb dit +/- 13 jaar gedaan en had al zoveel vrachtwagens in- en uit elkaar gezet dat ik toe was aan iets nieuws. En toen kwam Maintec op mijn pad. Ik wilde graag de overstap maken in een andere richting, maar wist zelf niet zo goed wat bij me paste, wel wist ik dat ik in de techniek wilde blijven. De jongens van Maintec uit Vlissingen hebben na een uitgebreide intake mij mijn huidige functie aangeboden. Een functie die heel goed bij mij past.

Wat maakt Maintec anders dan andere bemiddelaars?

Wat Maintec anders maakt is dat zij echt gericht zijn op de techniek. Met die ervaring en hun grote netwerk kunnen zij heel snel schakelen en een gepaste werkgever vinden.

Werken in de techniek

Op zoek naar een technische bemiddelaar die goed, betrouwbaar en meedenkend is? Ontdek hoe Maintec jou kan helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw technische carrière.