Over Julia

Ik ben Julia, 29 jaar, uit Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik niet uit Rotterdam, maar uit Amsterdam. Vanaf jongs af aan heb ik verschillende baantjes gehad, zowel in mijn tussenjaar als tijdens mijn studie Pedagogische Wetenschappen. In al die baantjes kwam één ding sterk naar voren en dat is dat ik een mensen-mens ben en dat komt goed van pas in mijn huidige baan als Accountmanager. Met mensen werken, mensen helpen en onder de mensen zijn, geeft mij energie. En gelukkig doe ik dat ook tot op de dag van vandaag!  

Scroll verder

'Het werk als accountmanager is dankbaar werk, je helpt bedrijven uit de brand en biedt mensen een stabiele toekomst'

Wat zijn je werkaamheden als Accountmanager?

Kortgezegd bemiddel, begeleid en coach ik BBL-leerlingen in de techniek. Als accountmanager maak ik namelijk de perfecte match op maat tussen opdrachtgever en BBL-leerling. Ik ga op zoek naar (nieuwe) opdrachtgevers voor de leerlingen en onderhoud contacten met de bestaande klanten. De relatie tussen BBL-leerling en opdrachtgever staan hierbij centraal.  

Waarom doe je dit werk?

In de techniek is nog steeds een flink tekort aan goede technici. Ik ben van mening dat de toekomst van de techniek ligt bij de huidige generatie en dat het dan ook onze taak is de nieuwe generatie te enthousiasmeren voor de techniek en zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkelingskansen en -mogelijkheden. Voor mij persoonlijk zijn er in mijn huidige werk verschillende dingen bij elkaar gekomen. De wereld van de techniek is niet vreemd voor mij en ook de begeleiding van jongeren/jongvolwassenen niet. In mijn huidige werk is dat op een mooie manier bij elkaar gekomen.  

Samenwerken met Maintec

De “Work hard, play hard” mentaliteit. We timmeren met z’n allen hard aan de weg, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning.