Over Kelly

Maak kennis met Kelly Schmitz, onze HR-manager, die de kernwaarden van Maintec vertaalt in ons dagelijkse werk. Met haar jarenlange ervaring in HR in verschillende sectoren brengt Kelly de waarden van #funtowork, groei, trots en balans naar Maintec.

Scroll verder

Quote die Kelly inspireert

'Het gras is groener daar waar je het water geeft.'

Rol en verantwoordelijkheden

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van onze interne medewerkers. Ik zorg ervoor dat onze werkomgeving en arbeidsvoorwaarden overeenkomen met onze kernwaarden. Het is voor mij belangrijk dat onze collega's een werkomgeving hebben waar ze plezier in hun werk hebben, kunnen groeien, zich trots voelen en een balans kunnen vinden tussen werk en privé.

Ervaring met Maintec

Wat ik het meest waardeer aan het werken bij Maintec is dat ik omringd ben door mensen die enthousiast zijn om samen succes te boeken in hun werk. Iedereen is altijd op zoek naar manieren om het nog een beetje beter te doen, en dat op een leuke manier. Dat inspireert echt! Als HR-professional geeft het me voldoening om deel uit te maken van een organisatie die goed werkgeverschap zo hoog in het vaandel heeft staan. Dat maakt dat ik het gevoel heb dat mijn werk écht impact heeft."

Waarom doe je dit werk?

Je moet een heel groot deel van je leven werken en je brengt iedere week heel veel tijd door met je collega’s. Dat maakt een baan waar je voldoening uit haalt en een fijne werkomgeving heel belangrijk. Ik vind het gaaf om dit voor onze collega’s te realiseren.

Wil jij mijn collega worden?

Wij hebben bijna altijd wel mooie interne functies openstaan. Zie jij jouw droombaan er net niet tussen staan? Geen zorgen! Bij Maintec houden we altijd onze deuren open voor getalenteerde professionals zoals jij. Stuur ons een open sollicitatie, waarin je jouw interesses en capaciteiten laat zien. Wie weet zijn er mogelijkheden waar je nog niet eens aan had gedacht!

Bij Maintec zijn we altijd op zoek naar mensen met passie en drive. We willen dat jij de kans krijgt om jezelf te ontplooien en je talenten te laten bloeien. Dus zelfs als je de ideale functie niet direct ziet, aarzel dan niet om ons je CV en motivatie te sturen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en samen de mogelijkheden bekijken.