Over Igo

Ontmoet Igo, een muziekliefhebber, sportieve en getalenteerde Onderhoudsmonteur die via Maintec zijn passie uitoefent bij een papierfabriek. Op 32-jarige leeftijd heeft Igo al heel wat ervaring in de technische wereld, waarbij hij zijn vaardigheden optimaal kan benutten om zijn werk met succes te voltooien. Igo is geen typische monteur; hij heeft een sterke affiniteit met muziek en is zelfs zanger in een band. Naast zijn liefde voor muziek, speelt hij padel, bezoekt hij regelmatig theatervoorstellingen en festivals, en geniet hij van het spelen op de piano en gitaar.

Scroll verder

Quote die Igo inspireert

'Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt!'

Meer dan alleen onderhoudsmonteur

Igo is geen typische monteur; hij heeft een sterke affiniteit met muziek en is zelfs zanger in een band. Naast zijn liefde voor muziek, speelt hij padel, bezoekt hij regelmatig theatervoorstellingen en festivals, en geniet hij van het spelen op de piano en gitaar.

Werken voor Maintec als onderhoudsmonteur

Bij Maintec waardeert Igo vooral de betrokkenheid en de transparantie: "Vanaf het moment dat ik voor het eerst contact legde met Maintec had ik het gevoel dat ik serieus genomen werd en ze hun best voor me deden. Ze hebben goed geluisterd naar mijn eisen en wensen en waren geduldig bij het zoeken naar de juiste opdracht voor mij. Geen gladde praatjes of loze lokkertjes, maar gewoon heldere afspraken."

Waarom gekozen voor onderhoudsmonteur?

Hij heeft voor zijn rol als onderhoudsmonteur gekozen omdat hij graag met zijn handen werkt en de bevrediging voelt van het concreet voltooien van taken. "Ik vind het fijn om met mijn handen bezig te zijn. Dat ik aan het eind van de dag iets aantoonbaar heb gemaakt geeft me voldoening," vertelt Igo. De variatie in zijn werk houdt hem gemotiveerd en uitgedaagd. De ene dag kan hij bezig zijn met het installeren van nieuwe verlichting, de andere dag kan hij werken aan het vervangen van een motor.

Starten als onderhoudsmonteur?

Als je, net als Igo, op zoek bent naar een uitdagende rol in de techniek, waarbij je het gevoel hebt dat je echt een verschil maakt, neem dan contact op met ons team bij Maintec. Wij helpen je graag verder om je ideale baan te vinden.