Over Guido

Het is altijd een plezier om verhalen te delen van mensen die met succes een nieuwe wending aan hun carrière hebben gegeven. Vandaag presenteren we het verhaal van Guido, Bedrijfswagenmonteur met een passie voor alles wat ronkt en rijdt, en hoe hij met hulp van Maintec zijn loopbaan in een nieuwe richting stuurde.

Scroll verder

Quote die Guido inspireert

'Alles komt goed, en zo niet dan toch!'

Ontmoet Guido

Guido, een 29-jarige Arnhemmer met een voorliefde voor motorrijden, fitness en het gezelschap van goede vrienden, heeft altijd een passie gehad voor alles wat ronkt en rijdt. Na jaren in de autowereld gewerkt te hebben, zocht hij naar een nieuwe uitdaging in de wereld van het zware materieel.

Guido's rol bij Maintec

Bij Maintec heeft Guido de kans gekregen om zijn loopbaan een nieuwe richting te geven. Als vrachtwagen en trailer monteur bij Bakker Bedrijfswagens heeft geen enkele werkdag een vast patroon. De ene dag haalt hij een motor uit een vrachtwagen, de volgende dag doet hij een onderhoudsbeurt en weer een andere dag kan hij zich uitleven op groot onderhoud aan een van de defensie trailers.

De overstap naar Maintec

Guido kwam bij Maintec terecht toen hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan. Bij ons kreeg hij de kans om zijn technische vaardigheden te gebruiken op een groter platform - vrachtwagens en trailers.

Guido over Maintec

In zijn eigen woorden: "Over Maintec zelf kunnen we kort en krachtig zijn: gewoon helemaal top! Altijd behulpzaam, altijd goede ideeën en samenwerking, genoeg groei mogelijkheid, als je zelf maar wilt! En er is altijd ruimte voor lol en gezelligheid. Gewoon stuk voor stuk Toppers!"

Guido's verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe Maintec technische professionals helpt om hun carrière te laten groeien en bloeien. Ben je geïnspireerd door Guido's verhaal en ben je klaar om je eigen technische carrièrepad te verkennen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!