Over Denzel

Maak kennis met Denzel de Kat. Vorig jaar begon Denzel als stagiair bij Maintec en is inmiddels werkzaam als junior recruiter.

Scroll verder

Quote die Denzel inspireert

“Things always get harder right before the level-up… Remember that”

Hoe heb je je stageperiode ervaren?

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd van het echte bedrijfsleven. Dit was dan ook mijn eerste echte ervaring in het bedrijfsleven. In mijn traject heb ik mezelf ontwikkeld op verschillende gebieden. Ik ben bij Maintec gekomen om de marketingfunctie te vervullen en mijn stageonderzoek op het gebied van social media marketing af te ronden maar uiteindelijk heb ik ook mogen proeven van recruitment en sales gerelateerde zaken. Daarnaast kreeg ik veel de vrijheid om me dag zelf in te vullen en werd ik niet als stagiaire gezien maar echt als collega wat mij een goed gevoel gaf. Ik ben zeer tevreden over mijn stageperiode en heb deze afgerond met een 7! (Hoogtepunt van mijn stageperiode: met een tiktok marketingvideo zijn we viraal gegaan en dit kon ik goed gebruiken voor mijn stageonderzoek)

Hoe ben je bij Maintec terecht gekomen?

Ik ben benaderd door Maintec Eindhoven via LinkedIn. Ik zocht een stageopdracht voor mijn opleiding Ondernemerschap & Retail management in de richting marketing en deze functie stond open bij de vestiging in Eindhoven.

Hoe was je eerste indruk?

Direct goed, Maintec voelde aan als een warm en innoverend bedrijf. Nadat ik benaderd was door Daphnie via de mail kreeg ik gelijk een goed gevoel bij Maintec door de bedrijfscultuur die ik terugzag in de mail en daarnaast sprak de manier van communiceren mij aan (informeel etc.). Vervolgens had ik een 1e (sollicitatie)gesprek met Mickel (Regiomanager van Maintec Eindhoven) en na dit gesprek was ik gelijk verkocht. Naast Maintec had ik ook stageopties bij andere bedrijven maar deze konden Maintec niet evenaren.

Tijdens mijn eerste dag bij Maintec werd ik gelijk warm ontvangen en voelde het alsof ik hier al langer werkte en team Eindhoven al langer kende. De werksfeer op het kantoor was erg goed. Ik had dan ook geen ervaring van de branche waarin Maintec opereert (alles was nieuw voor mij) maar ik werd erg goed ondersteund door team Eindhoven.

Hoe ervaar je nu je functie bij Maintec?

Mijn functie is een mix van marketeer, recruiter en accountmanager. Ik werk nu 3 dagen per week en in combinatie met het afstuderen van mijn studie is dit goed te combineren. Verder vind ik mijn functie erg leuk doordat het veelzijdig is.

Welke vaardigheden heb je bij je stage geleerd die je nu verder gebruikt?

Ik heb tijdens mijn stageperiode verschillende vaardigheden ontwikkeld die ik in mijn huidige functie toepas. Het werken in Canva voor marketing gerelateerde zaken, zakelijke communiceren, resultaatgericht handelen d.m.v. het stellen van doelen en inlevingsvermogen.

Hoe heb je besloten dat je voor Maintec wilde werken?

Mijn overgang van stagiair naar recruitmentmarketeer verliep soepel. Ik pas erg goed binnen het team in Eindhoven waardoor ik over ging van stagiaire naar medewerker. Ik heb besloten om in dienst te treden voor Maintec omdat Maintec een bedrijf is die past bij mij qua bedrijfscultuur, ik mezelf goed kan door ontwikkelen en het erg naar me zin heb in team Eindhoven. Met behulp van de stage kon ik een goede start maken als echte medewerker.