Over David

Ontmoet David, een inspirerend voorbeeld van carrièresucces. Ooit monteur, nu een gewaardeerde mechanisch werkvoorbereider bij Mourik. Lees verder om te ontdekken hoe David zijn carrièrepad heeft ontwikkeld.

Scroll verder

'Waarom kiezen als je zowel flexibiliteit als zekerheid kunt hebben?'

Van Monteur naar Werkvoorbereider

Mijn naam is David, geboren en getogen in Rotterdam en vanuit daar vertrokken naar het mooie Zeeland met mijn ouders. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met werken, ik was een echt praktijkmens met twee rechterhanden, vanaf jonge leeftijd heb ik allerlei verschillende banen gehad waarvan de langste 17 jaar was voor Amerplastics. Maintec gaf mij een mooie kans, bij Mourik als Mechanisch Werkvoorbereider. En die kans heb ik met beide handen aangepakt.

Luisterend oor

In een totaal nieuw vakgebied aan de slag gaan. Dat dat gelukt is wel echt te danken aan Maintec. In de eerste instantie solliciteerde ik op een andere functie. Maar door het gesprek aan te gaan en door goed naar mij te luisteren zijn ze toch op een andere vacature uitgekomen. Eigenlijk eentje die veel beter past.

Waarom Maintec?

Ik word bij Maintec echt gezien als een professional met dromen, wensen en ambities. Je bent geen nummertje.

Het valt op dat accountmanagers echt met je meedenken, de wensen en ambities die ik heb worden serieus genomen en daardoor heb ik vertrouwen in Maintec als bemiddelaar.

Dillemavraag: Vastigheid vs. flexibiliteit?

Ik zou in de eerste instantie gaan voor vastigheid. Dat geeft je toch een stukje meer zekerheid. Flexibiliteit in waar en wanneer ik wil werken is er ook. Dus echt kiezen hoef ik niet. En dat is juist het fijne aan deze baan.

Werk jij straks samen met David?

Wil jij, net als David, ook een onderdeel zijn van Maintec en jouw carrière een nieuwe wending geven? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij samen jouw professionele dromen kunnen realiseren! Klik op 'Bel mij terug' voor een snelle reactie van ons team

Ruben de Jager

Neem contact op met

Ruben de Jager

Vestigingsmanager

ruben.de.jager@maintec.nl