Over Alex

Mijn naam is Alex, ik ben 38 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in een schilderachtig dorpje vlak bij Middelburg, in de mooie provincie Zeeland. Eind 2023 markeert het decennium dat ik voor Maintec en het moederbedrijf TecqGroep werk in verschillende functies binnen de financiële afdeling.

Scroll verder

Quote die Alex inspireert

'Het leven is te kort om slecht bier te drinken'

Mijn Werkzaamheden bij TecqGroep

Ik vervul de functie van Business Controller bij TecqGroep, het moederbedrijf van Maintec. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de financiële rapportages en de financiële planning van TecqGroep, Maintec en Tecforce, het zusterbedrijf van Maintec. Mijn taak is om de directie en het managementteam te voorzien van adviezen op basis van deze cijfers.

De Drijfveer Achter Mijn Werk

Wat ik doe, doe ik omdat ik veel voldoening haal uit het analyseren van cijfers om de labels en de vestigingen naar een hoger financieel plan te brengen. Het is een uitdagend en belonend proces.

Wat ik het meest waardeer in mijn samenwerking met Maintec is dat Maintec voelt als een werkfamilie. Iedereen staat open voor elkaar en helpt elkaar waar mogelijk. De mentaliteit en de filosofie van Maintec sluiten aan bij mijn eigen normen en waarden: met veel plezier hard werken en een zo goed mogelijke werkgever zijn voor onze interne en externe collega’s. Het is deze sfeer en dit ethos die maken dat ik elke dag met plezier mijn werk doe.

Interesse om bij Maintec aan de slag te gaan?

Als jij ook enthousiast bent over de mogelijkheid om je loopbaan voort te zetten bij Maintec, dan is dit het moment om actie te ondernemen! Duik meteen in onze actuele vacatures en vind jouw volgende grote stap. We hebben een breed scala aan boeiende mogelijkheden voor je klaarstaan.

Niet de Juiste Vacature Gevonden? Maintec Verwelkomt Je Open Sollicitatie!

Zie je jouw droomfunctie niet op onze site? Geen stress! Bij Maintec waarderen we jouw talent. Stuur een open sollicitatie met je interesses en vaardigheden. Er kunnen onverwachte kansen liggen! Ook als je de perfecte baan niet ziet, stuur ons je CV. We bekijken samen de mogelijkheden.