Inschrijven

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Lodewijks B.V. wint bezoek aan wedstrijd Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

Nog een winnaar van de Maintec kerstloterij 2019 voor onze klanten: Lodewijks B.V.

Zij wonnen het bezoek aan een wedstrijd van Sparta Rotterdam an afgelopen zaterdag, 25 januari, was het zo ver. De wedstrijd Sparta Rotterdam tegen Fortuna Sittard. Hier een kort verslag van de geslaagde avond:

Zeven uur s’avonds waren we al welkom in het business-café van Sparta. Nog dik anderhalf uur genieten van lekkere broodjes en een heerlijk pilsje voordat we een spannende wedstrijd uit het rechter rijtje kunnen gaan aanschouwen.

Onder de verwarming (gevoelstemperatuur van -2 C) en op gigantisch lekkere stoelen hoopte we Sparta te zien schitteren. Helaas was dit niet het geval en incasseerde ze al na 20 minuten een tegengoal. 0-1 achter.. Gelukkig was er in de rust weer tijd voor een drankje én voor een gesigneerd Sparta shirt voor Lodewijks B.V. In de tweede helft maakte Jurgen Mattheij er weer een spannende wedstrijd van voor Sparta. 1-1! Helaas bleef het bij deze stand.

Na het laatste fluitsignaal hebben we alle handtekeningen op het shirt nog eens goed bekeken en genoten we van de Spartaanse gastvrijheid en dancemoves.