Log in

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Wij werken door!

Ook in tijden van Corona hebben wij werkplekken in verschillende vakgebieden en plaatsen in Nederland. Denk aan banen die we nu juist hard nodig hebben of projecten die geen uitstelmogelijkheden hebben, die met de nodige maatregelen gewoon doorgaan.

Dus ik kan nog gewoon solliciteren? Zeker!

Natuurlijk kun jij nog solliciteren bij Maintec. Ondanks dat veel van onze collega's thuis werken, zullen wij nog steeds ons best doen om voor jou de beste match te maken.

Misschien ben jij als ZZP'er jouw opdracht verloren, kun je bij je baas niet aan de slag of zit je veel thuis en bedenk je dat je eigenlijk toch wel iets nieuws wilt doen. Wij nemen je sollicitatie gewoon in behandeling. Alhoewel we de gesprekken wel zullen voeren via bijvoorbeeld een Whatsapp video gesprek. 

Sterker nog, vanuit alle sollicitaties die wij ontvangen, hebben wij de afgelopen weken 60 online videogesprekken gevoerd. Tijdens deze videogesprekken maken we kennis met jou als sollicitant. Geen reden dus om niet te solliciteren. De kennismakingsgesprekken lopen door, alleen in een andere setting. Samen bespreken we je behoeftes en wensen, werpen we een blik naar je werkervaring en verzorgen we voor iedere vakspecialist een veilige werkplek.
De fysieke ontmoetingen zijn dus omgezet in digitale ontmoetingen en met succes: de eerste vakspecialisten zijn inmiddels ook op deze manier aangenomen!

Misschien is zo'n digitale kennismaking iets nieuws voor je, maar dat is het ook voor ons! Dus heb je ergerns moeite mee? Geef het gerust aan. 

Dus, ben jij op zoek naar een veilige en uitdagende baan? Solliciteer dan direct bij Maintec. Zo kunnen we je sollicitatie snel in behandeling nemen en je voorstellen aan uiteenlopende klanten!

Staat de functie die jij zoekt er niet tussen? Dan kun je ook altijd een open sollicitatie insturen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vacatures > Onze FAQ >

Kom in contact met Maintec

Maintec Amsterdam
T: +31 88 525 29 20
E: amsterdam@maintec.nl

Maintec Eindhoven
T: +31 40 269 34 33
E: eindhoven@maintec.nl

Maintec Rotterdam
T: +31 10 215 05 59
E: rotterdam@maintec.nl

Maintec Arnhem
T: +31 26 443 83 85
E: arnhem@maintec.nl

Maintec Groningen
T: +31 50 313 90 18
E: groningen@maintec.nl

Maintec Vlissingen
T: +31 11 844 01 99
E: vlissingen@maintec.nl

Maintec Automotive
T: +31 88 525 29 10
E: automotive@maintec.nl

Maintec Heerenveen
T: +31 51 365 34 34
E: heerenveen@maintec.nl

Maintec Bikeflex
T: +30 752 59 70
E: bikeflex@maintec.nl

Maintec Leren & Werken
T: +88 525 29 01
E: leerlingen@maintec.nl

Of toch meteen aanmelden?

Aanmelden >

Waarom werken via Maintec?

  • Waardering voor je werk

  • Snelle wekelijkse loonbetaling

  • Eerlijke en transparante voorwaarden

  • Vergoedingen voor reis- en overige onkosten

  • Eén contactpersoon die je persoonlijk begeleidt

  • Mogelijkheid op flexibele werktijden