Solliciteren Log in
< class="">Werken bij Maintec: Opdrachtgevers uit de praktijk

In deze blog mag Tjeerd Smeding, accountmanager regio Arnhem, meekijken bij de werkzaamheden van één van onze technische toppers. Hoe gaaf is dat? De komende weken zal er vaker een blog verschijnen, waarbij we een dag mee mogen kijken. 

# funtowork 

 

Beschik je over technische kennis en ervaring of ben je handig met je handen?
Dan wil je natuurlijk niets liever dan werken bij Maintec! Als techneut ben je bij ons verzekerd van de juiste baan op maat. Binnen een duizelingwekkend aanbod van technische vacatures op de arbeidsmarkt kun je soms het overzicht kwijtraken en is het lastig om de juiste baan te vinden. Dankzij de jarenlange ervaring van de accountmanagers & recruiters van Maintec binnen de techniek en het persoonlijke netwerk van mooie bedrijven, weten ze de juiste baan voor jou op maat te vinden.
  

Benieuwd wat een baan op maat bij Maintec voor jou kan betekenen? Om dit te ervaren heeft Tjeerd Smeding van onze vestiging in Arnhem een dag meegelopen bij één van onze topmonteurs bij Van der Velden Rioleringsbeheer.

Benieuwd naar wat Maintec jou kan bieden? Bel, mail of WhatsApp mij gerust!

Tjeerd Smeding – Maintec Arnhem

Van der Velden heeft alle expertise onder één dak en is met 55 jaar aan ervaring al jarenlang de marktleider in Nederland. Geen werkdag bij Van der Velden is hetzelfde. Met jouw mobiele kantoor, een moderne werkbus, heb je iedere dag een ander uitzicht en kom je op de prachtigste plaatsen binnen Nederland. Je houdt je dagelijks bezig met alles wat met afvoer te maken heeft en speelt een belangrijke rol voor iedere klant. Met andere woorden: jij maakt dagelijks met jouw inzet en werkzaamheden het verschil. Hoe gaaf is dat? 

 

 

Weten hoe een werkdag bij Van der Velden Rioleringsbeheer er uit ziet? Bekijk hier de video!

Een unieke kans voor jou!

Ben je ook op zoek naar een uitdagende functie, niet bang voor vieze handen en een alleskunner op het gebied van techniek? Neem dan gerust contact op met Tjeerd Smeding, accountmanager bij Maintec Arnhem. Hij kan jou alles vertellen over de meest uitdagende banen binnen de techniek.  

Benieuwd naar wat Maintec jou kan bieden? Bel, mail of WhatsApp ons gerust! Uiteraard mag je ook gewoon bij ons binnenstappen. We zorgen dat de koffie klaarstaat. Zien we jou snel?