Solliciteren Log in

Werken als monteur Technische Dienst bij Maintec

In de derde editie van opdrachtgevers uit de praktijk gaat Tjeerd Smeding, accountmanager regio Arnhem, meekijken bij de werkzaamheden van één van onze technische toppers.

Dit keer loopt Tjeerd een dag mee bij Folding Boxboard in Eerkbeek. In de fabriek wordt vouwkarton op basis van maagdelijke vezels geproduceerd. Benieuwd naar zijn ervaring?
Lees snel verder.

# funtowork 

 

 

Werken bij Maintec?


Beschik je over technische kennis en ervaring of ben je handig met je handen?
Dan wil je natuurlijk niets liever dan werken bij Maintec! Als monteur Technische Dienst ben je bij ons verzekerd van de juiste baan op maat. Binnen een duizelingwekkend aanbod van technische vacatures op de arbeidsmarkt kun je soms het overzicht kwijtraken en is het lastig om de juiste baan te vinden. Dankzij de jarenlange ervaring van de accountmanagers & recruiters van Maintec binnen de techniek en het persoonlijke netwerk van mooie bedrijven, weten ze de juiste baan voor jou op maat te vinden.
  

Benieuwd wat zo’n mooie baan op maat voor jou kan betekenen? Tjeerd Smeding van onze vestiging in Arnhem heeft speciaal voor jou een mooie video opgenomen bij Folding Boxboard.

 

Ik krijg bij Maintec kansen om bij te leren waar ik het mis

Geert-Jan Ebbe – Monteur Technische Dienst


Binnen Folding Boxboard wordt er karton geproduceerd voor met name de voedsel- en farmaceutische industrie. Het karton voor de verpakkingen van onder andere een bekend thee-merk, diepvriespizza’s en paracetamol worden hier geproduceerd. Van houtsnippers naar hoogwaardig en kwalitatief uitstekend karton. Een proces dat wordt doorgemaakt in een zeer indrukwekkende fabriek waarin allerlei technische banen voor jou beschikbaar zijn. Van een monteur Technische Dienst tot aan allround lasser, wij zijn op zoek naar jou.

 

 

 

 

 

Een unieke kans voor jou!

 

Benieuwd naar het werk bij Folding Boxboard? Neem contact op met Tjeerd Smeding door te bellen, mailen, Whatsappen of door gewoon even langs te komen.  Hij vertelt je graag alles over dit bedrijf en verdere kansen binnen de technische arbeidsmarkt. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Arnhem als je benieuwd bent wat Maintec jou nog meer kan bieden in een baan op maat. Zien we jou snel? Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Tot snel! 

Mail Tjeerd Smeding:

tjeerd.smeding@maintec.nl

Bel direct:

06 10028486