Solliciteren Log in

Interview met Miente

Magazijnmedewerker via Maintec bij De Jong Gorredijk

Hoe ben je bij Maintec terecht gekomen?

Via een vacature die ik tegenkwam op Indeed, toen dacht ik: gelijk bellen! We hebben direct een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

Hoe kijk je terug op de sollicitatie procedure?

Toen ik belde was het gelijk een positief gesprek, we hebben direct een datum gepland zodat ik langs kon komen op de vestiging in Heerenveen. Ook het gesprek op de vestiging was een leuke en fijne kennismaking. Vanuit daar is het heel snel gegaan, binnen één week kon ik al op gesprek komen en diezelfde dag kreeg ik het goede nieuws te horen dat ik bij De Jong Gorredijk kon gaan starten! Een supersnelle en goede ervaring met Maintec.

Hoe heb je de eerste maand ervaren?

Zeer goed, ik heb er een positief gevoel bij. Het voelt als een goede match tussen zowel De Jong Gorredijk en Maintec, een goede driehoeksverhouding. Er zijn korte en heldere lijnen, er wordt snel gereageerd en snel gehandeld.

Het contact en het samen werken vind ik erg fijn. Wanneer er iets is staan jullie voor mij klaar. Duidelijk verhaal, korte lijnen en snelle reacties.

Miente – Magazijnmedewerker bij Maintec

Wat zijn jouw werkzaamheden bij De Jong Gorredijk?

Ik ben aangenomen in de functie van magazijnmedewerker. Ik zet spullen klaar voor de machines, maar ook het materiaal wat binnenkomt moet gekeurd en ingeboekt worden. Af en toe spring ik ook bij met het laden en lossen. Alle voorkomende werkzaamheden binnen het magazijn daar help ik bij als het nodig is, een echte allround magazijn functie. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik mooi!

Zou je willen doorgroeien binnen De Jong Gorredijk?

Ja misschien ooit naar coach/leidinggeven en het inwerken van collega’s, maar voor nu ben ik erg blij met mijn functie en werkzaamheden.

Je krijgt een scholingsvoucher van ons, weet je al welke cursus/opleiding je gaat volgen?

Misschien wel in de richting van magazijn chef, maar ik ga nog in overleg met De Jong Gorredijk om te kijken wat ze graag willen wat ik bij leer.

Wat vind je het leukste aan Maintec?

Het contact en het samenwerken met jullie. Wanneer er iets is staan jullie voor mij klaar. Duidelijk verhaal, korte lijnen en snelle reacties.

Heb je verbeterpunten voor Maintec?

Nee, ik ben heel tevreden!

Zou je Maintec bij vrienden of kennissen aanraden?

Zeker! Heb ik ook al gedaan, en zou ik zo weer doen.

 

Ook werken als magazijnmedewerker?

Een unieke kans voor jou

 

Ben je ook op zoek naar een uitdagende functie in de regio Heerenveen? Neem dan gerust contact op met onze collega's bij Maintec Heerenveen. Ze kunnen jou alles vertellen over de meest uitdagende, technische banen.

Benieuwd naar wat Maintec jou kan bieden? Bel, mail of WhatsApp gerust! Uiteraard mag je ook gewoon bij de lokale vestiging in Heerenveen binnenstappen. We zorgen dat de koffie klaarstaat. Zien we jou snel? 

 

Mail Maintec Heerenveen:

heerenveen@maintec.nl

Bel direct:

+31 513 65 34 34