Solliciteren Log in

Maintec Groningen waardeert de inzet van iedere collega!

Naast hard werken staat een persoonlijke band met onze collega’s centraal. In het teken van waardering heeft Maintec Groningen een succesvolle avond georganiseerd bij Wereldrestaurant Puur in Emmen.

#Funtowork


Op donderdag 25 november vond er een mooi initiatief plaats in Emmen.
Om 17:45 verzamelde een groep, uitgenodigde technische collega’s zich bij Wereldrestaurant Puur.

Initiatiefnemers Marcelo en Nick van Maintec, locatie Groningen, waren uiteraard aanwezig. De avond stond volledig in het teken van waardering, waarbij naast een hoop gezelligheid is gesproken over verschillende, vakinhoudelijke thema’s. Met volle teugen is 2 uur lang gezellig gegeten en gedronken.

Maintec vindt het erg belangrijk om een persoonlijke band te onderhouden met haar collega’s en we waarderen ieders inzet.

Marcelo Malanda – Maintec Groningen

Onder de uitgenodigde collega’s waren: loodgieters, elektromonteurs en assemblage monteurs. Het was een geslaagde avond, waar iedereen elkaar beter leerde kennen.
We waarderen de inzet van iedere collega en zijn trots dat we deze avond hebben mogen organiseren als blijk van waardering.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging met enthousiaste collega’s? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! We helpen jou graag met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Etentje Maintec locatie Groningen - Bekijk de vacatures in de regio Groningen