Log in

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Gustavo (52) - CV monteur

Waarom ben je voor Maintec gaan werken?

Maintec doet wat er wordt belooft! Het contact is persoonlijk en effectief. Het traject van eerste contact tot on-boarding bij de inlener is heel duidelijk en wordt supergoed begeleid. Echter daar stopt het niet. Maintec blijft coachen, begeleiden en meedenken. Dit zijn voor mij belangrijke punten om voor Maintec te kiezen.

Wat vind je van de dienstverlening van Maintec?

De bemiddeling ging heel vlot. Er wordt goed uitgelegd wat er precies gaat gebeuren. Ik merk ook dat Maintec goed contact heeft met de inlener.
De administratieve afhandeling, introductie bij inlener, het uitreiken van PBM’s en in ontvangst nemen van de bedrijfsauto verliep allemaal volgens planning.
Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van Maintec.

Wat vind je van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van Maintec?

Heel erg tevreden! Bij Maintec krijg je goede passende arbeidsvoorwaarden. Er wordt rekening gehouden met mijn ambities en situatie. 

Je voelt je geen uitzendkracht maar een interne collega en dat blijkt ook uit de arbeidsvoorwaarden.

Zou je Maintec aanbevelen bij andere personen?

Mocht je op zoek zijn naar een technisch bureau waar het contact echt persoonlijk is? Waar elk traject als maatwerk wordt opgepakt? En waar de zaken goed geregeld zijn? Kies dan voor Maintec! Ik kan het je aanraden!

Wat vind je van de arbeidsvoorwaarden bij Maintec?

Daar ben ik tevreden over. Er is rekening gehouden met mijn wensen en ook qua PBM’s is alles goed geregeld.


Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Gustavo en wensen hem heel veel succes in zijn functie als cv monteur bij Feenstra!

Maintec Groningen