Solliciteren Log in

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Duncan (26) - Lasser

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sleutel graag aan auto’s en ga ook graag een stukje rijden. Daarnaast vind ik gamen erg leuk!

Waarom ben je via Maintec gaan werken?

Ik had al wel een aantal keren van Maintec gehoord, maar had mij nog nooit ingeschreven. Vroeger zaten jullie in het centrum vlakbij het station, daar kwam ik af en toe wel langs. Ik werkte altijd via een ander uitzendbureau en had daar een contract. Op Indeed werd ik door Jeannette benaderd voor de las-functie bij Zuidberg en vanaf toen ging het eigenlijk heel snel.

Wat vind je van je baan waar je mag starten?

Ik vind het een hele mooie functie. Ik schrok eerst wel een beetje toen ik het terrein op reed, ik had niet zo’n grote organisatie verwacht, maar toen ik uit de auto stapte werd ik gelijk opgevangen door een medewerker en naar de juiste locatie gebracht. De producten spreken mij ook aan, in mijn werkverleden heb ik vaker producten voor de agrarische sector gemaakt. Verder zag de werkvloer er netjes uit. Het is duidelijk dat zij de veiligheidsregels (VCA) heel serieus nemen. Ook de collega’s die ik bij mijn proefdag heb gesproken waren erg aardig en behulpzaam.

Wat vind je van de dienstverlening bij Maintec?

Ik ben positief! De bemiddeling ging vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Mijn ervaringen met uitzendbureaus zijn op dat gebied wel anders, soms moet je weken wachten op een reactie. Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren niet echt op mijn plek gevoeld bij de bedrijven waar ik heb gewerkt, ik moet nog beginnen bij Zuidberg, maar na mijn proefdag zie ik dat bij deze organisatie helemaal goed komen.

Wat vind je van de arbeidsvoorwaarden bij Maintec?

Daar ben ik tevreden over. Er is rekening gehouden met mijn wensen en ook qua PBM’s is alles goed geregeld.


Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Duncan en wensen hem heel veel succes in zijn functie als Lasser bij Zuidberg!

Maintec Heerenveen