Log in

Leren en werken in Heerenveen. Geen ervaring nodig, wel enthousiasme en passie.

Maintec Leren & Werken: Mét of zonder werkervaring, omscholen, werken en leren in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en de rest van Nederland

Bij Maintec Leren en Werken draait alles om jou als lerende vakspecialist. Of je nu al je VMBO diploma op zak hebt of je wilt omscholen naar een bepaalde vakgebied: het concept Leren & Werken helpt je bij het vinden van een baan in de omgeving Heerenveen waar je één dag naar school gaat en vier dagen werkt. Benieuwd naar hoe we je kunnen helpen? Neem dan gerust concact op met de vestiging Maintec Leren & Werken. Dit kun je doen door te bellen naar 088 5252901 of te mailen naar leerlingen@maintec.nl.

JayJay was je voor met leren en werken.

Niet iedereen heeft het talent om in de techniek te werken. JayJay Boske draaide vaak genoeg mee om werken in de techniek onder de knie te krijgen. Kijk hieronder hoe het hem afging:

Leren en werken in Heerenveen

Start nu met leren en werken in Heerenveen, Leeuwarden of Drachten. Woon je zelf in Heerenveen (of omgeving)? Dan is dit je kans om dichtbij huis te werken. Zo hoef je minder lang te reizen en heb je meer tijd voor jezelf.

Want er wordt gedurende je studiejaren behoorlijk wat van je verwacht. Natuurlijk wordt je goed begeleidt: Maintec hecht veel waarden aan jouw persoonlijke groei. Je krijgt een professionele begeleiding en ontwikkelt je stap voor stap als een echte vakspecialist met een mooi diploma op zak.

Uiteraard betaald Maintec jouw schoolgeld, studiematerialen, doorbetaalde 25 vakantiedagen per jaar, reiskosten en ontvang je een goed salaris tussen de €650,- en €1950,- bruto per maand. Nee, dit is geen 1 april grap. Als jij in jezelf gelooft en dit echt wilt, dan staan wij voor je klaar.

Opleiding in diverse vakgebieden

Het fijne aan leren en werken is dat de opties oneindigend zijn. Als het maar om techniek draait. Het maakt niet waar je woont. Of je nu vanuit Heerenveen, Leeuwarden of Zoetermeer komt, het gaat om waar jij behoefte aan hebt en wat je wensen zijn.

Het is ons specialisme om alles voor je op maat te regelen. Maar het is wel belangrijk dat jij als BBL student goed nadenkt in welke vakgebied je de opleiding wilt volgen en ook wilt werken. Je kunt alvast nadenken over de volgende vakgebieden:

logo maintec

Voordelen als lerende en werkende specialist

  • Maintec betaalt jouw schoolgeld, studiematerialen en extra praktijktrainingen

  • Een goede reiskosten regeling voor de omgeving Heerenveen

  • 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar

  • Na het behalen opleiding een vast contract bij onze opdrachtgever

  • Goede begeleiding van jou eigen leermeester en begeleider van Maintec

Lees het verhaal van Gerson als BBL student bij Maintec

Ik heet Gerson en op dit moment ben ik één jaar en negen maanden in dienst bij Maintec als leerling bedrijfsautomonteur. Ik werk voor een Mercedes-Benz dealer. Lees meer...

Lees het verhaal van Gerson