Solliciteren Log in

Haal hier je BBL diploma!

Maintec maakt het mogelijk. Techniek staat nooit stil. Voor opdrachtgevers zijn technisch opgeleide mensen met kennis van de nieuwste ontwikkelingen ontzettend interessant. Daarom begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag dat ze bij Maintec binnenkomen. Vakinhoudelijk én persoonlijk. Want werken is meer dan je uren maken op de werkvloer. Ook de persoonlijke situatie van iemand telt mee bij Maintec. Onze coaches zorgen dat werken en leren in balans zijn. En het resultaat? Een gouden toekomst met baangarantie!

Ik wil leren en werken

Als BBL leerling wordt je opgeleid tot een specialist in de techniek. Je gaat 4 of 5 dagen in de week praktijkervaring opdoen bij één van onze technische opdrachtgevers bij jou in de buurt. Je voert werkzaamheden uit onder begeleiding van een erkend leermeester en naar mate de opleiding vordert pak jij steeds meer werkzaamheden zelfstandig op. Ook ga je één dag of een avond in de week naar school (afhankelijk van je opleiding). Op school krijg je vak theorie maar volg je ook de vakken Nederlands, Engels, rekenen en Loopbaan & Burgerschap. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat jij zowel intern alsmede extern voldoende praktijkbegeleiding krijgt!

Leren & Werken vacatures

Je wilt een technisch vak leren, maar je wilt ook graag meteen aan het werk. Dat kan, via het BBL traject.

  • Vier dagen leren terwijl je werkt, één dag per week naar school (MBO)
  • Je hoeft zelf geen leer-werkplek te zoeken
  • Meteen salaris verdienen
  • Aanvullende praktijktrainingen

Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma. Als jij gemotiveerd bent, moet het je lukken te slagen - het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog. En daarna is er volop werk voor je in de techniek. Met goede doorgroeimogelijkheden.

Wil je weten wat je te verwachten staat?

Heb jij het filmpje van Maarten al gezien? Maarten is onze vakspecialist die het traject Leren en Werken bij KLM Equipment Services volgt. Hij neemt ons mee in zijn wereld van studeren en geld verdienen. Ook zijn leermeester Jos vertelt ons meer over Maarten en het traject met Maintec Leren & Werken. Wil jij je talenten verder ontwikkelen en ook meteen salaris verdienen? Kansen creëer je door ze te pakken!

Ik wil Leren & Werken
logo maintec
  • Maintec betaalt jouw schoolgeld, studiematerialen en extra praktijktrainingen

  • Een goede reiskostenregeling

  • 25 doorbetaalde vakantiedagen per jaar

  • Na het behalen van de opleiding een vast contract bij onze opdrachtgever

  • Goede begeleiding van jouw eigen leermeester en begeleider van Maintec

Jay-Jay Boske draait mee met BBL

Ook JayJay heeft eerder een dagje meegelopen bij Maintec Leren en Werken. Dit keer was hij bij de BMW dealer in Amsterdam waar hij samen met een Maintec-er heeft gesleuteld aan een BMW 1 serie.

Leren en Werken in Groningen

Ontdek Leren en Werken in Groningen

Leren en Werken in Rotterdam

Leren en Werken in Rotterdam

Leren en Werken in Arnhem

Ontdek Leren en Werken in Arnhem

Leren en Werken in Heerenveen

Leren en Werken in Heerenveen

Leren en Werken in Vlissingen

Leren en Werken in Vlissingen

Ik wil een BBL talent!

Techniek staat nooit stil. Voor opdrachtgevers zijn technisch opgeleide mensen met kennis van de nieuwste ontwikkelingen ontzettend interessant. Daarom begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag dat ze bij Maintec binnenkomen. Vakinhoudelijk én persoonlijk. Want werken is meer dan je uren maken op de werkvloer. Ook de persoonlijke situatie van iemand telt mee bij Maintec. Onze coaches zorgen dat werken en leren in balans zijn. En het resultaat? Een gouden toekomst met baangarantie!

Goed geregeld

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van NEN-4400: alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En Maintec biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Vacature aanbieden

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy