Solliciteren Log in

Opleiden en detacheren van technische vaklieden

We helpen je graag aan een technische baan

Maintec werkt met 3 verschillende concepten die perfect aansluiten op de vraag naar technisch personeel. Voor opdrachtgevers hebben we vakspecialisten met jarenlange ervaring, talentvolle mensen aan het begin van hun loopbaan en internationaal personeel om te ondersteunen in tijdelijke projecten.

Wij opereren in verschillende vakgebieden. Als het maar om techniek draait. Specialisten met de juiste vaardigheden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Maintec weet echter met zijn jarenlange netwerk het beste technische personeel te binden en te boeien. Wij zijn trots op onze manier van denken en doen. Zowel onze technische klanten als vakspecialisten staan bij ons centraal.

Lokaal Personeel

Lokale technische vaklieden voor lokale bedrijven

In ons “Lokaal Personeel” concept vinden wij de beste lokale technische vaklieden voor technische bedrijven.

Onze eigen medewerkers hebben inhoudelijke kennis van de techniek, waardoor zij in staat zijn om de vraag van de opdrachtgever te vertalen in een passende selectie van medewerkers;

  • Wij zijn lokaal gevestigd en kennen de lokale technische arbeidsmarkt dus als geen ander;
  • Wij hebben in de loop van de jaren een groot netwerk met technische vaklieden opgebouwd. Mensen die we vaak al jaren volgen in hun carrière en waarvan we de wensen en mogelijkheden kennen;
  • Ons technisch personeel komt uit de regio en wil graag in de regio werken;
  • Wij hebben een landelijk dekkend vestigingennetwerk. Als de regionale vraag en aanbod niet overeenkomen, kunnen we putten uit andere regio’s;
  • Ons VCU certificaat garandeert een veilige procesgang.
Ik zoek Lokaal Personeel >

Internationaal Personeel

Voor oplossingen vanuit het buitenland

Soms is de Nederlandse arbeidsmarkt niet toereikend. Dan kijken we verder dan onze eigen landsgrenzen. In specifieke gevallen is internationaal personeel de perfecte oplossing voor opdrachtgevers. Maintec koppelt met succes technische vakmensen uit verschillende landen aan Nederlandse opdrachtgevers. Wij zorgen dat alle randzaken geregeld zijn en houden contact met zowel kandidaat als opdrachtgever. Maintec is grensverleggend op alle fronten.

Ik zoek Internationaal Personeel >

Leren en Werken

Bouw mee aan de toekomst

Techniek staat nooit stil. Voor opdrachtgevers zijn technisch opgeleide mensen met kennis van de nieuwste ontwikkelingen ontzettend interessant. Daarom begeleiden we startende technici vanaf de eerste dag dat ze bij Maintec binnenkomen. Vakinhoudelijk én persoonlijk. Want werken is meer dan je uren maken op de werkvloer. Ook de persoonlijke situatie van iemand telt mee bij Maintec. Onze coaches zorgen dat werken en leren in balans zijn. En het resultaat? Een gouden toekomst met baangarantie!

Ik zoek een lerende specialist >

Schaarste in de techniek moet anders!

De technische markt kampt nog steeds met tekort aan specialisten. Overspoeld met intermediairs die kwantiteit boven kwaliteit stellen en de vakscholen die steeds vaker sluiten. Dit zien we als een groot probleem en daarom zijn we er met onze drie concepten. Wij geloven niet alleen in uitzenden van technische vakspecialisten, maar investeren ook in de loopbaan van kandidaten en bouwen aan duurzame relaties.

 

Vacature aanbieden?

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy