Solliciteren Log in

Op zoek naar technisch personeel?

Op zoek naar personeel in de techniek? Bij Maintec zijn we gespecialiseerd in de werving van technisch personeel. We kunnen zowel tijdelijke technici bemiddelen als vakspecialisten op projectbasis. Ook hebben wij een ruime database aan vakspecialisten die op zoek zijn naar vastigheid. Deze vakspecialisten kunnen op basis van werving en selectie bij u in dienst treden. Door onze landelijke dekking en brede dienstverlening kunnen we uw organisatie op maat bedienen. Verder bemiddelen we ook ZZP'ers die flexibel inzetbaar zijn en begrijpen hoe het vak werkt. Niet alleen als uitvoerende freelancer, maar ook als ondernemer met oog voor detail.

Detachering van technisch personeel bij Maintec

Bij Maintec vinden we snel de juiste technische specialisten in binnen- en buitenland. Bekijk snel welke situatie op u van toepassing is:

“Ik zoek technisch personeel bij mij in de buurt”

Bent u als lokaal bedrijf op zoek naar lokale vakspecialisten? Dan kunt u terecht bij ons concept Lokaal Personeel. Door onze landelijke dekking, grote netwerk en uitgebreide kennis van techniek vinden we altijd de juiste specialist voor u. 

“Ik zoek technisch personeel uit het buitenland”

Heeft u overal naar technisch personeel gezocht, maar kunt u het niet vinden? Soms kan de Nederlandse arbeidsmarkt niet bieden wat u zoekt. Maintec kijkt graag verder dan de eigen landsgrenzen. Met het concept Internationaal Personeel koppelen we technische vakmensen uit verschillende landen aan Nederlandse opdrachtgevers. Ook zorgen we dat alle randzaken geregeld zijn. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

De juiste vakspecialist voor elke positie in de techniek

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy

Veilig en vertrouwd technisch personeel inhuren

Bij Maintec kunt u met een gerust hart technisch personeel inhuren. Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd, leerwerkintermediair en voldoet aan alle eisen van NEN-4400. Dit betekent dat alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken bij ons prima geregeld zijn. Daarnaast biedt Maintec u de mogelijkheid te betalen via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

BBL leerling gezocht

Wilt u investeren in uw bedrijf en in de technische specialisten van de toekomst? Neem dan een BBL leerling in dienst. Voor u als opdrachtgever zijn mensen die nog bezig zijn met hun technische opleiding ontzettend interessant. Ze hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen, zijn vaak ontzettend gemotiveerd, en blijven vaak ook na hun leertraject bij uw organisatie werken. Dit is gezien de grote vraag naar technisch personeel een groot voordeel! Maintec begeleidt BBL leerlingen binnen het traject Leren & Werken zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, en kan daardoor een uitstekende match maken tussen uw organisatie en de BBL leerling.

Lasser gezocht

Zoekt u specifieke technische specialisten, zoals een lasser, elektrotechnicus, monteur of installatietechnicus? Maintec vindt altijd de juiste mensen om uw opdracht succesvol uit te voeren. Wordt er bijvoorbeeld een lasser gevraagd, dan spreken wij ons grote netwerk aan en maken we gebruik van onze ruime vakinhoudelijke kennis. Zo vinden we vrijwel altijd een geschikte kandidaat. Ook als er een leerling lasser gezocht moet worden, omdat u graag investeert in talent, kunt u dit gerust aan ons overlaten. Neem dus snel contact op!