Solliciteren Log in

Technisch personeel binnen handbereik

Voor werkgevers in de techniek

Technisch personeel is gewild. Vakmensen die thuis zijn in de machinebouw, woningbouw, industrie, civiele techniek en de auto- of fietsbranche zijn schaars. Om goed technisch personeel te vinden is er een andere benadering nodig. Maintec denkt mee met kandidaten en werkgevers. Door als partner de samenwerking aan te gaan met onze opdrachtgevers, maken we het verschil. Duidelijke afspraken en concrete verwachtingen, om de juiste medewerker te vinden doen we graag een stap extra. Zo zijn we.

Loon naar werken

Onze uitzendkrachten en detacheringskrachten bieden uw bedrijf flexibiliteit. Tegelijkertijd kunt u van hen vakmanschap verwachten. Daarom vinden wij het logisch dat zij dezelfde beloning ontvangen als uw eigen mensen op de werkvloer. Daarom schalen wij iedere medewerker altijd in volgens uw cao of de regelingen die in uw bedrijf gelden.

Goed geregeld

Maintec is VRO-geregistreerd, VCU-gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van NEN-4400: alle wettelijke, administratieve én veiligheidszaken zijn bij ons prima geregeld. En Maintec biedt u de mogelijkheid van betaling via een G-rekening, zodat u het risico van inlenersaansprakelijkheid uitsluit.

Onze leveringsvoorwaarden >

Op zoek naar technisch personeel?

Bekijk hier hoe wij omgaan met jouw privacy

 NNBU logo certificering Maintec
VCU certificering van Maintec
 Doorzaam certificering van Maintec
 stichting nomering arbeid certificaat Maintec